hayırlı olsun hocam, ben kk halledemedim hala 3 taksit 5070 GAMING TRIO OC çeksem mi diye düşünüyorum halaindirimler geldi ben zotac 5070ti çektim artık şu ram olaylarından sonra aşırı ihtiyacım yoktu 4070s vardı ama korkuya yenik düştük![]()
Teşekkür ederim ben de 3 taksit aldım bu parafla uğraşamadım şubeye gel dediler, çevrede de bulamadım.hayırlı olsun hocam, ben kk halledemedim hala 3 taksit 5070 GAMING TRIO OC çeksem mi diye düşünüyorum hala
4070 super boşamı çıktı hocam ücreti nedirhayırlı olsun hocam, ben kk halledemedim hala 3 taksit 5070 GAMING TRIO OC çeksem mi diye düşünüyorum hala
Sana kalmış hocam. Çok oyun oynuyorsan, 4K'da takılıyorsan veya 2K'da yüksek fps istiyorsan geçebilirsin. Yetiyorsa kart sağlamsa kalabilirsin. Çünkü aradaki maliyet farkı çok fazla.3070ti'da 5070ti'ya 40 bin lira karşılığında 6 taksit ile geçmek mantıklı m sizce? ona göre kart başvurusunda bulunacağım.
Gecmiyor. Bu arada taichi çok iyi bir kart. Şu andaki sistemimde kullandigim ekran karti. Sirf beyaz olsun diye bu kampanya ile xfx mercury white a gectim.Bu kampanya Amazon da geçiyor değil mi sadece vatan a özel değil asrock taichi almayı düşünüyorum
Online halkbank hesabi actiktan sonra paraf uygulamasini da indirip basvurulamiyor mu?
Tam olarak degil hocam her an iptal edebilirim 5080 mi alsam paraf isini çözüp diye de düşünüyorum ama bakalım4070 super boşamı çıktı hocam ücreti nedir![]()
Bence mantikli. Fiyatlarin yukselecegini dusunursek pisman etmiyecektir.Sana kalmış hocam. Çok oyun oynuyorsan, 4K'da takılıyorsan veya 2K'da yüksek fps istiyorsan geçebilirsin. Yetiyorsa kart sağlamsa kalabilirsin. Çünkü aradaki maliyet farkı çok fazla.