Turkerenes
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Galax B450m anakart var bende tpm2.0 a getiremiyorum 1.2 diyor bios ta advanced ayarlarında trasted comp. Da yok fpm tpm bölümünü de bulamadım yardımcı olur musunuz.
İşlemci nedir ve BIOS güncel mi?Galax B450m anakart var bende tpm2.0 a getiremiyorum 1.2 diyor bios ta advanced ayarlarında trasted comp. Da yok fpm tpm bölümünü de bulamadım yardımcı olur musunuz.
Ryzen 5 1600 güncel olduğundan şüpheliyim nasıl güncellerizİşlemci nedir ve BIOS güncel mi?
BIOS'a gir "Advanced\Trusted Computing Configuration" sekmesine bak. Eğer orası yoksa BIOS güncel değildir.Ryzen 5 1600 güncel olduğundan şüpheliyim nasıl güncelleriz
Değil nasıl güncellerimBIOS'a gir "Advanced\Trusted Computing Configuration" sekmesine bak. Eğer orası yoksa BIOS güncel değildir.
Videoda mevcut.Değil nasıl güncellerim
Videoda mevcut
Son biosu bulamıyorum sorun orda yaSanırım faceit için diyorsunuz bu ayarı son biosu indirin tpm ide max secureye getirin düzelir
drive.google.com
Son biosu bulamıyorum sorun orda ya
peki bunu nasıl kurucam herhangi bir update dosyası yok efı varbuyur en güncel bios linkiGALAX B450M - 20220823A.zip
drive.google.com
Efıyı usbye atacaksın sonra bios ekranından update yapacaksın işte googlea yaz bios update nasıl yapılırpeki bunu nasıl kurucam herhangi bir update dosyası yok efı var
Teşekkürler bir site buldum deniyorum şuan link atıcam olursaEfıyı usbye atacaksın sonra bios ekranından update yapacaksın işte googlea yaz bios update nasıl yapılır