🔥İndirim ParaFly kredi kartı ilk başvuru + Vatan Kampanyası Toplam 10 bin TL Parafpara

bendede gözükmedi sanal kart oluşturdum yine gözükmedi , mh kart basılmadı daha kart elinize ulaşınca tekrar kontrol edin dedi
aynı kral benim kart basıldı ama gözükmüyor hala gözükürse yazarım sen de yazarsan iyi olur

Birisi Migros'larda kullandığını yazmıştı. Ama heralde her Migros degil, büyüklerinde. Çünkü Paraf para kullanabilmek icin mutlaka Halkbank POS cihazindan cekilmesi gerekiyor deniyor. Küçük Migros subesinde ancak tek POS cihazi vardir. Şok marketlerde de sanirim öyle. Halkbank POS'lu birini bulup oradan harcamak lazim.

Mediamarkt ve Vatan Bilgisayar'da da geçiyor denmiş. Heralde özellikle Vatan'da geçmesi lazim hem de kampanya ortagi...Hem online hem Vatan magazalarinda kullanabilen oldu mu?

Bende hala yok. Şubeye gitmeye üşeniyorum. Önce limiti netleştirmem lazim subeye gidip. Yoksa boşuna hesap açmaya gerek yok. Gerçi bu bankada çok da ilgileneceklerini sanmiyorum ama bakalim. Belki yeni hesap acma ve kart satma performans kriteri varsa işine yarar diye ilgilenir. Tabi devlet bankasinda öyle hedefleri varsa sube ve personelin.

Bilen yazarsa sevinirim. Boşa uğraşmayayım. (Bordrom yok) Ama belli miktar parayi teminat/bloke olarak yatırıp kart veriyor mu bu banka? O mevduati vadeli yapip...

Son düzenleme:
beyler bununla 5k kampanyasını birleştirmek mümkün olabilir mi vatanda bunu deneyen oldu mu

37500 tl olan hazır sistem ne kadara gelir iphone 15 almak istiyorum fakat telefonlarda taksit olmadığından dolayı sistemimi yükselteyim dedim bu kampanya ile uyguna geliyor ise hazır sistem almak istiyorum vatandan.

beyler bununla 5k kampanyasını birleştirmek mümkün olabilir mi vatanda bunu deneyen oldu mu
ben deneyeceğim fakat bu kampanya gözükmüyor mh aradım kart gelince tekrar deneyin dedi olursa konuya ekleyeceğim

arkadaşlar iyi hoşta 2 saattir araştırıyorum benim kartımda 5000 tl paraf puan var ama hiç bir yerde kullanamıyoruz , bime gittim orda bile puan gözükmedi müşteri hizmetlerini aradığımda halkbank posundan gözükeceği söylendi. nereden bulucaz halkbank posu arkadaş böyle saçmalık görmedim.
iyzicoya yükleyebiliyorsan çekersin bi bak oraya

%99 carrefourda geciyor puanlarda ekran kartı paylasım konusundan ne zaman puan harcamaya döndü konu baska konuda yazsanıza bunları?

arkadaşlar iyi hoşta 2 saattir araştırıyorum benim kartımda 5000 tl paraf puan var ama hiç bir yerde kullanamıyoruz , bime gittim orda bile puan gözükmedi müşteri hizmetlerini aradığımda halkbank posundan gözükeceği söylendi. nereden bulucaz halkbank posu arkadaş böyle saçmalık görmedim.
Pazaramaya kart puanları yükleniyor.Sitede nakit olarak yüklüyor.Bir sene kullanım halkı mevcut diye biliyorum.

en kolay yöntem araba varsa yakıt almak.

Merhabalar, bu kampanyayı Vatan veya İncehesap'ın kampanyasıyla birleştirip kullanan var mı? Yüksek ihtimal oluyordur fakat yine de sormak istedim.

Geri