aynı kral benim kart basıldı ama gözükmüyor hala gözükürse yazarım sen de yazarsan iyi olurbendede gözükmedi sanal kart oluşturdum yine gözükmedi , mh kart basılmadı daha kart elinize ulaşınca tekrar kontrol edin dedi
aynı kral benim kart basıldı ama gözükmüyor hala gözükürse yazarım sen de yazarsan iyi olurbendede gözükmedi sanal kart oluşturdum yine gözükmedi , mh kart basılmadı daha kart elinize ulaşınca tekrar kontrol edin dedi
ben deneyeceğim fakat bu kampanya gözükmüyor mh aradım kart gelince tekrar deneyin dedi olursa konuya ekleyeceğimbeyler bununla 5k kampanyasını birleştirmek mümkün olabilir mi vatanda bunu deneyen oldu mu
iyzicoya yükleyebiliyorsan çekersin bi bak orayaarkadaşlar iyi hoşta 2 saattir araştırıyorum benim kartımda 5000 tl paraf puan var ama hiç bir yerde kullanamıyoruz , bime gittim orda bile puan gözükmedi müşteri hizmetlerini aradığımda halkbank posundan gözükeceği söylendi. nereden bulucaz halkbank posu arkadaş böyle saçmalık görmedim.
Pazaramaya kart puanları yükleniyor.Sitede nakit olarak yüklüyor.Bir sene kullanım halkı mevcut diye biliyorum.arkadaşlar iyi hoşta 2 saattir araştırıyorum benim kartımda 5000 tl paraf puan var ama hiç bir yerde kullanamıyoruz , bime gittim orda bile puan gözükmedi müşteri hizmetlerini aradığımda halkbank posundan gözükeceği söylendi. nereden bulucaz halkbank posu arkadaş böyle saçmalık görmedim.
Puanınız varsa iyzico'da görünüyor mu bakabilir misiniz?Pazaramaya kart puanları yükleniyor.Sitede nakit olarak yüklüyor.Bir sene kullanım halkı mevcut diye biliyorum.
Bende yok hocamPuanınız varsa iyzico'da görünüyor mu bakabilir misiniz?
en kolay yöntem araba varsa yakıt almak.arkadaşlar iyi hoşta 2 saattir araştırıyorum benim kartımda 5000 tl paraf puan var ama hiç bir yerde kullanamıyoruz , bime gittim orda bile puan gözükmedi müşteri hizmetlerini aradığımda halkbank posundan gözükeceği söylendi. nereden bulucaz halkbank posu arkadaş böyle saçmalık görmedim.
çok iyi olur teşekkürlerben deneyeceğim fakat bu kampanya gözükmüyor mh aradım kart gelince tekrar deneyin dedi olursa konuya ekleyeceğim