esprisine açtım istanbul soğunun cihaza etkileriYüksek ayarlarda bir oyun aç bakalım aynı sıcaklıkta kalacak mı gör.
Şu laptopları kullanmayı çok istiyorum ama işime gelmiyor. nasıl bir duygubenim macbook 10-15 dereceyi görüyor aliminyum kasa olunca![]()
Tabii ki kalmıyor soru mu buYüksek ayarlarda bir oyun aç bakalım aynı sıcaklıkta kalacak mı gör.
bilgisayar müh okuyorum ama maclere macbooklara alışamadım ilk defa bilgisayara dokunan çocuklar gibi hissediyorumişin sadece bilgisayardan ise ve batarya senin için çok önemli ise ve ek olarak oyun da çok oynamıyorsan mantıklı
tek şarj ile 12 saat götürüyor![]()
Sürekli evde olduğum için aynı odada kalmak beni boğuyor. Bu yüzden balkona veya terasa çıkıp işime devam ediyorum. Günde en fazla 30 dakika dışarıda kalıyorum ve doğal olarak sıcaklık değerlerim düşük oluyor. Bir de güç tasarrufu modunda sıcaklıklar çok daha fazla düşüyor. Bu yüzden fanları en düşük seviyeye çekiyorum, ancak 0 RPM’de sabit kalmıyor, ara sıra 1000–2000 RPM’e çıkıyor. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Küçük bir bilgi vereyim, çok soğuk ortam bilgisayar için zararlıdır balkonda fazla durma derim.
Dışarısı soğuk ama işlemci ısı ürettiği için soğutma fanı etrafında buğulanma oluşur,
Alminyum blok içlemci çekirdeği üzerinde olduğu için ve işlemci terlerse buğulanma yaparsa Su yani H2o işlemciye kısa devre yaptırır. Veya anakart üzerinde her hangi bir buğulanma.
Şu olayı arabaya bindiğiniz an görmek mümkün.
Dışarısı soğuk ama içerisi sıcak olunca Otomatik içeride camlar buğulanır hatta su damlar camlardan.
Bizdeki de dert iste (95 derecye çıkıyor)Alıntıyı görüntüle
Arkadaslar termal bakım zamanı gelmiş mi? gizemleri çözmemizde yardımcı olun(5dk balkona çıktım)
Karda kışta ayazda dışarı çıkın 15dk içinde 20 derece oluyor