RTX 4070 Ryzen 5 7500f sistemim ne kadar eder?

Kathender

80+
Reaksiyon skoru
65
Arkadaşlar selam, 2025 Aralık ayında konu açmıştım 2026'yı bekle demiştiniz, şimdi ben araştırıyorum sahibinden de falan ama tüm setim ne kadar eder net bir sonuç çıkartamadım, yani bu insanlar fahiş fiyat yazıp durmuş hep bu konuda bilgili ve tecrübeli olan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim.
Sistem özelliklerim.

Hawk Fab V3 oyuncu koltuğu hiçbir problemi yok.
Dell G2524h 0.5 ms 280Hz IPS oyuncu monitörü hiçbir problem yok
Mouse Razer cobra Pro
Oyuncu kulaklığı Razer Barracuda X
Klavye MCHOSE G75 Pro
İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F 5.0GHz
Anakart: ASUS Prime B650M-R
Soğutucu: Thermalright Assassin king 120 SE
RAM: Lexar Thor DDR5 16 GB (2x8GB) 6000MHz.
SSD: Adata Legend 710 512 GB NVMe M.2, Kioxia M.2 500GB G2 toplam 1TB M.2 SSD'li.
Ekran kartı: Galax GeForce RTX 4070 1-Click OC 2X 12 GB.
Kasa: Enermax starryfort SF217 ARGB temperli cam.
PSU: Enermax maxpro III 600W 80+ sertifikalı.
Hepsinin kutu fatura garantisi var arkadaşlar. En düşük monitörün garantisi o da 1 sene kaldı diğerleri hep 1,5 2 sene garantili.

Hocam bence garantisi olması sebebiyle tüm her şey dahil 70-75 bandına gidebilir diye düşünüyorum.

Hocam bence garantisi olması sebebiyle tüm her şey dahil 70-75 bandına gidebilir diye düşünüyorum.
O da bana çok uçuk geliyor 2. ele kimse o kadar vermez diye düşünüyorum aklımda ki fiyat hepsini 60'a verebilir miyim de galiba çok zor.

O da bana çok uçuk geliyor 2. ele kimse o kadar vermez diye düşünüyorum aklımda ki fiyat hepsini 60'a verebilir miyim de galiba çok zor.
Mevcut piyasada malesef tabii ki ama şöyle siz full setup veriyorsunuz aynı sistemin bende r7 7800x3d versiyonu var mesela onlar sadece kasası 2. elde 70-80 arasına veriliyor onun için full setupta bu rakamlar uçuk gelmemeli diye düşünüyorum birde garantili yani. Sarı siteye değil facebook gruplarındaki fiyatları bir inceleyin hatta oralara sorun oralardaki piyasa daha gerçekçi sarı siteye nazaran.

hocam dediğiniz fiyata satma ihtimali zor 52 ye falan 5070 satılıyor 10 monitör saysan 280 hz diğper ekipmanlar falan derken 70 e alınır zaten çoğu 0 olarak oyuncu koltugu falan kımse full almaz dıye dusunuyorum elden
Mevcut piyasada malesef tabii ki ama şöyle siz full setup veriyorsunuz aynı sistemin bende r7 7800x3d versiyonu var mesela onlar sadece kasası 2. elde 70-80 arasına veriliyor onun için full setupta bu rakamlar uçuk gelmemeli diye düşünüyorum birde garantili yani. Sarı siteye değil facebook gruplarındaki fiyatları bir inceleyin hatta oralara sorun oralardaki piyasa daha gerçekçi sarı siteye nazaran.

hocam dediğiniz fiyata satma ihtimali zor 52 ye falan 5070 satılıyor
Evet 5070ler 52 bine falan satılıyor ona baktım ben, ama ben oyuncu koltuğu klavye mouse kulaklık monitör de veriyorum yani kafamda ki rakam 60 etse beni kurtarır, eder mi orasını bilmiyorum işte 50 altına da giderse zarar gibime geliyor.

hocam dediğiniz fiyata satma ihtimali zor 52 ye falan 5070 satılıyor 10 monitör saysan 280 hz diğper ekipmanlar falan derken 70 e alınır zaten çoğu 0 olarak oyuncu koltugu falan kımse full almaz dıye dusunuyorum elden
dostum 52 ye sadece kasa alıcaksın burda setuptan bahsediyoruz kasa değil burada sadece kasa ile değerlendirmek çok yanlış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet 5070ler 52 bine falan satılıyor ona baktım ben, ama ben oyuncu koltuğu klavye mouse kulaklık monitör de veriyorum yani kafamda ki rakam 60 etse beni kurtarır, eder mi orasını bilmiyorum işte 50 altına da giderse zarar gibime geliyor.
Hocam senin yerinde olsam 75 e ilana koyarım pazarlık payı var yazarım 1 hafta bi yoklarım şöyle yazan eden varmı yoksa 2. veya 3. hafta sonunda 70 e çekerim tekrar yoklarım yazanada mesela 70 e yazdımı 65 e kadar pazarlık yaparım bu mantıkla ilerler yoklarım böyle sorarsan her kafadan farklı ses çıkar adam 52k ya 5070 yazmış orda 52k sadece kasa alıcaksın burda koltuğundan tut kulaklığına kadar alıcaksın

Geri