❌İndirim Bitti! INNO3D RTX 5070 TI 44.873 TL (PARAF A VADE FARKSIZ 6 TAKSİT VE 5000 TL PUAN İLE 39.873 TL)

Alıntıyı görüntüle

PARAF A 6 TAKSİT + 5000 TL KAMPANYAYA KATILMAYI UNUTMAYIN
Parafa başvurdum red verdi ya.
Çalışmıyorum diye ne YK ne paraf ne maxiumum ne de garanti kart veriyor ya :(.
Hb premium kartım olsa da borca girsem...

Parafa başvurdum red verdi ya.
Çalışmıyorum diye ne YK ne paraf ne maxiumum ne de garanti kart veriyor ya :(.
Hb premium kartım olsa da borca girsem...
3 DEFA STOK AÇILDI ŞİMDİ KESİN BİTTİ HERHALDE ALANLAR BEDAVA ÇEKTİ PARAF İLE 6 TAKSİT +5K İYİ FIRSAT

Hayır yeni kredi kartına ihtiyacım yok bunlar tuzak :ASDAS

3 DEFA STOK AÇILDI ŞİMDİ KESİN BİTTİ HERHALDE ALANLAR BEDAVA ÇEKTİ PARAF İLE 6 TAKSİT +5K İYİ FIRSAT
Valla 2 gündür düşünüyorum inno mu alsam zotac mı alsam yoksa xfx beyaz 9070 xt mi alsam diye baktım inno kapış kapış gidiyor bunu aldım :D Aslında sistemim beyaz ama içimden bir ses inno doğru tercih dedi.

Bende paraf kartim olsa şunu alacaktım 😭

Valla 2 gündür düşünüyorum inno mu alsam zotac mı alsam yoksa xfx beyaz 9070 xt mi alsam diye baktım inno kapış kapış gidiyor bunu aldım :D Aslında sistemim beyaz ama içimden bir ses inno doğru tercih dedi.
piyasanın en dip fiyatına aldın dostum güle güle kullan inno çok iyi marka zaten çip nvdia nın çipi zaten nvdia nın istedigi üretim şartlarına göre üretiliyor zaten

piyasanın en dip fiyatına aldın dostum güle güle kullan inno çok iyi marka zaten çip nvdia nın çipi zaten nvdia nın istedigi üretim şartlarına göre üretiliyor zaten
Eyvallah sağolasın dostum incelemesini okudum kart güzelmiş

Hayır bitmedi. Mağazalarda stok var. Telefonla sipariş hattından aynı fiyatla aynı taksit ve puanla alabilirsiniz.

Geri