🔥İndirim Vatan Bilgisayar Asus Rog OLED indirimleri

Vatan bir garip başlık girmiş hepsine bazısının içeriği de tam tutmuyor gibi
Sıkıntı yok indirim yapsınlar da ama taksit yönünden ayıp etmişler gibi paraf karta 6 olmalıydı

Sıkıntı yok indirim yapsınlar da ama taksit yönünden ayıp etmişler gibi paraf karta 6 olmalıydı
mesela XG27AQWMG bu 4 nesil yazıyor incehesapta vatanda bilgi yok 28449 olan 3 nesilmiş bu tip detayları doğru vermemişler.
Taksit konusunda parafla özel anlaşma yapmışlardır daha az komisyon kesintisi oluyordur

Diğer bir model
İki model arasında nesil farkı varmış. XG27AQWMG olan 4 nesil yazıyor incehesapta

4K 165Hz FHD 330Hz

Tüm modeller https://www.vatanbilgisayar.com/asus/oyuncu-monitoru/?opf=p14753/&srt=UP
Pg27ucdm bir türlü inmiyor enteresan.

ROG Strix OLED XG27AQWMG modeli yeni nesil tandem oled'lerden daha fazla parlaklık daha uzun ömür vadediyor ama asus modelleri le ilgili şunu söyleyeyim normalde diğer markalar güç ünitesini dışarı konumlandırırken asus ısrarla içeri konumlandırıyor. bu bir dezavantaj panel arkasında ekstra ısı yaratıyor malesef, Oled paneller yapısı gereği ısıyı sevmiyor malesef

arkadaş oled yapıyorum ıps çıkıyor bu nasıl başlık kafam gitti

• Hahaha
Reaksiyonlar: VeVx
27 inç tandem stokta yok. Mağazada varmış. Teşhir ürünü olabilir. Taksit mantıklı olsa alınır bence. Gigabyte ın tandemini aldım iade ederdim ama taksit az.

Bütçe olarak alınabilecek en mantıklı monitör tercihi olabilir.Eğer bütçenizi zorlamıyorsa aşağıdaki modelede bakabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,139
Üyeler
188,374
Son üye
Merto6
Geri