Fifine Ampligame H9 Alınır mı?

ryrimm

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar Şuan Machenike GX30 Kullanıyorum Çok Cızırtı yapıyor Ses kasamıyorum 7.1 Özelliğini açarken de ses kasamıyorum Kapalıyken de ses kasamıyorum Sesler en sonda olmasına Rağmen Valorant CS2 oyunlarda sanki sesler yüksek değilmiş gibi hissediyorum Ayrıyatten gürültü engelleme yapıyorum ama Karşıya çok sesim gidiyor bu kulaklıkla İyi ses kasılıp Güzel net ses duyabilir miyim oyunlarda?

Hala 2K bandında ise en iyi seçenek.

Önceki konuda fiyatından dolayı önermedim. Ama belli ki H2002P falan alma niyetin yok, bu fiyat aralığına başka kulaklık da yok al geç yani.

Bir de sözde indirim yapmışlar. Aynen bu kulaklığın orijinal fiyatı 4K. Bu müzik ürünü satan siteler gördüğüm en dolandırıcı esnaflardan olabilir ya.

Ben halen o önerdiğim kablosuzu almandan yanayım. Hifine'den her türlü ses kalitesi daha iyi o ürünün. Gecikmesi 10 ms ve dediğim gibi ATK bir kulaklık kullandım, üst kısmı çatlama hariç gayet iyiydi performansı. Kablosuz kulaklıktan neden bu kadar kaçıyorsun gram anlamadım. Oluşturacağı konfor bile sana fayda sağlayacak ki dediğim gibi kablolu da kullanabiliyorsun.

Önceki konuda fiyatından dolayı önermedim. Ama belli ki H2002P falan alma niyetin yok, bu fiyat aralığına başka kulaklık da yok al geç yani.

Bir de sözde indirim yapmışlar. Aynen bu kulaklığın orijinal fiyatı 4K. Bu müzik ürünü satan siteler gördüğüm en dolandırıcı esnaflardan olabilir ya.

Ben halen o önerdiğim kablosuzu almandan yanayım. Hifine'den her türlü ses kalitesi daha iyi o ürünün. Gecikmesi 10 ms ve dediğim gibi ATK bir kulaklık kullandım, üst kısmı çatlama hariç gayet iyiydi performansı. Kablosuz kulaklıktan neden bu kadar kaçıyorsun gram anlamadım. Oluşturacağı konfor bile sana fayda sağlayacak ki dediğim gibi kablolu da kullanabiliyorsun.
Hocam Ben Sana şöyle bir şey sormak istiyorum Ana kartım asus prime a520m-r Anakart ses kartını hiç yüklemedim İnternet sayfasından Kulaklıgımın ses kartını kullanıyorum büyük ihtimalle Ama Çok cızırtı yapıyor Ses kasamıyorum 7.1 Aktif olsa da Ses kasamıyorum Kapalı olsa da bir şey değişmiyor belki kulaklıkla alakalı bir sorundur bilmiyorum da Hangi Steelseries Kulaklıgı almamı önerirsin?
1769004777988.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi steelseri
Hangi Steelseries Kulaklıgı almamı önerirsin?
1769005011121.webp

Hiçbiri jak girişli bunlar. Sizdeki anakart giriş seviyesi bunlardan GX30 performansı bile alamazsınız.

Bu kulaklıkların ses kartı var. Az vakit ayırıp inceleme videoları izleyin ve kullanıcı incelemelerini okuyun.

Son düzenleme:
Hiçbiri jak girişli bunlar. Sizdeki anakart giriş seviyesi bunlardan GX30 performansı bile alamazsınız.

Bu kulaklıkların ses kartı var. Az vakit ayırıp inceleme videoları izleyin ve kullanıcı incelemelerini okuyun.

Anakartım gerçekten kötü mü? Hiç bir kulaklıktan performans alamaz mıyım?

Ben Anakarttan değil kulaklıgın ses kartını kullanıyorum yalnız

GX30 sürücüsünü yükledin mi?
Yüklediysen rica etsem özel mesaj gelip Teamviewer veya Alpemix indirip, bana id şifre atsana bir ayarlarına bakayım. Sorunun yazılımsalsa büyük ihtimalle çözeceğim. Yani sana GX30 (eğer donanım sorunu yoksa), H2002P veya yukarıdaki Gamepower kulaklıkların, senin sistemine alacağın Razer, SS vb. jak kulaklıklarından daha iyi olacağını garanti edebilirim.

H2002P ve GX30 ses kartları aynı, yani H2002P uzun süre kullandım ve gayet de ses kasılabiliyor. Belki oynadığın oyunun ses sorunları olabilir. Mesela güncel oynadığım BF6'da halen ayak seslerini anlamak imkansız. Sorun oyundan kaynaklı bu arada.

Onun dışında o anakarta Steelseries, Razer falan diye sana güvenili gelen markaların jak kulaklıklarını alman bir şey değiştirmez. Daha kötü performans alırsın. Kısaca USB kulaklık alman gerekiyor. Öneri yapıyoruz güvenmiyorsun, lafı evirip çeviriyorsun. GX30'da donanımsal bir sorun varsa ve garantin devam ediyorsa geri firmaya yolla. Baktın düzeltmiyorlar mı Twitter'da bir gönderi aç, 2-3 teknoloji kanalının hesabını etiketle mesela Recep Baltaş bu konuları gündeme getirmeyi seviyor. Bak nasıl paşa paşa sorununu çözüyorlar.

Ama önce yazılımsal bir sorun olup olmadığını anlamamız lazım.

Bu arada GX30 gibi kulaklıklarda sistem ses ayarını %30-50 civarında tutun. Bu kulaklıkların sesi şiddetli. Eğer %100 dayadıysanız ses patlar ve cızırdar. Yani kısaca her kulaklığı %100 kullanacaksanız diye bir kural yok.

Tekrarlıyorum sürücüyü yüklediyseniz ve masaüstünde Machnike Siren diye bir şey varsa TW verin ayar yapayım. Yoksa maalesef sitelerindeki sürücü sunucusu çökmüş, aradım ama harici bir bağlantı bulamadım. Sürücü olmadan da tam verim alamazsınız.

Son düzenleme:
Ek olarak 7.1 ayarını kullanmayın. Bu 7.1 kim pazarlıyor bilmiyorum, ama düz stereo modunda daha iyi ses kasarsınız.

Geri