bana sms gelmedi ama uygulamada gözüküyor problem olmaz büyük ihtimallehalbank pos cihazı olan yerlerde geçiyor. Petrollerde olur genelde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bana anında sms geldi hocam. İsterseniz mh ile bir görüşün.
bana sms gelmedi ama uygulamada gözüküyor problem olmaz büyük ihtimallehalbank pos cihazı olan yerlerde geçiyor. Petrollerde olur genelde
Bana anında sms geldi hocam. İsterseniz mh ile bir görüşün.
2 si birleşirse 10 bin kazanıyorsun hocamArkadaşlar şimdi nem vatan kampanyası ile hem farafly 5000 kampanyası ile toplamda ne kadar puan kazanıyorum.
Yatti mi acaba puanlar?yok sms gelmedi ama katıl demiştim uygulamadan
Puanlar yansıdı mi acaba?Bekleyelim olmazsa iptal eder %20 beklerim artık![]()
yok hocam yatmadı, müşteri hizmetleri ile görüştüm kayıt açtılar bekliyorum hala siz de öyle yapınYatti mi acaba puanlar?
Puanlar yansıdı mi acaba?
Ben de kampanyaya katil dedim ama acaba baska bir sey yapmaya da gerek var mi? Paraf mobil uygulamasinda da katildigim kampanyalarda gözüküyor. Heralde yeterlidir?
birlestirebilen oldu mu bunlari simdiye kadar2 si birleşirse 10 bin kazanıyorsun hocam
Ben birleştirmeyi denemedim hocam. Parafly kampanyası aktif olmadan Vatanı kullanmıştım zaten.birlestirebilen oldu mu bunlari simdiye kadar
ikisi birleşiyorsa ekran kartı alayım diyorum ihtiyacım yok o yüzden ölücü modundayım da :dBen birleştirmeyi denemedim hocam. Parafly kampanyası aktif olmadan Vatanı kullanmıştım zaten.
Ödemeden sonra, parafpara kazandığıma dair anında sms geldi bana. Yarın falan heralde gözükür.yok hocam yatmadı, müşteri hizmetleri ile görüştüm kayıt açtılar bekliyorum hala siz de öyle yapın