VATAN SEPETTE %10 İNDİRİM + PARAF KARTLARA 6 TAKSİT 2BİNTL veya 5BİNTL PUAN KAZANMA FIRSATI

halbank pos cihazı olan yerlerde geçiyor. Petrollerde olur genelde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana anında sms geldi hocam. İsterseniz mh ile bir görüşün.
bana sms gelmedi ama uygulamada gözüküyor problem olmaz büyük ihtimalle

Hesabi bugün actim subeden. Onaydi vs derken aksam 4 gibi onaylandi smsi geldi. Mobilden bakıyorum kart bilgisi falan yok. Derken kacirdik 39binlik karti. Güya hemen digital karti kullanabilecektim. Hikaye hepsi. Yarin da kart dijital kullanima hazir hala gelmezse gidip her seyi geri kapattiracam bankadan. Kart teminatli kart bir de ha. Haybeye para yatirdim hesaba.

Arkadaşlar şimdi nem vatan kampanyası ile hem farafly 5000 kampanyası ile toplamda ne kadar puan kazanıyorum.

Arkadaşlar bir şey soracağım , imzamdaki sistemi güncellemeye gerek var mı ? Bu ekran kartlarından birisini alsam 5600x ile darboğaz yer miyim ?

Arkadaşlar 5070ti -5080 li bir sistem dizmek istiyorum. Gece %10 vatanda sistem indirimi oluyor sanırım. Ya da 5000 TL hazır sistemlerde düşüş şeklinde sanırım. Vatanda bunu al pişman olmazsın dediğiniz sistem var mı ? parçaları kaliteli olsun uzun süre götürsün istiyorum. Ona göre kartı çıkarıp 6 taksit imkanından yararlanacağım. Hiç kredi kartım olmadı bu zamana kadar . Yaş bu arada 34. İyi bir pc ve OLED monitör istiyorum. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum

yok sms gelmedi ama katıl demiştim uygulamadan
Yatti mi acaba puanlar?

Bekleyelim olmazsa iptal eder %20 beklerim artık :D
Puanlar yansıdı mi acaba?
Ben de kampanyaya katil dedim ama acaba baska bir sey yapmaya da gerek var mi? Paraf mobil uygulamasinda da katildigim kampanyalarda gözüküyor. Heralde yeterlidir?

Son düzenleme:
Yatti mi acaba puanlar?

Puanlar yansıdı mi acaba?
Ben de kampanyaya katil dedim ama acaba baska bir sey yapmaya da gerek var mi? Paraf mobil uygulamasinda da katildigim kampanyalarda gözüküyor. Heralde yeterlidir?
yok hocam yatmadı, müşteri hizmetleri ile görüştüm kayıt açtılar bekliyorum hala siz de öyle yapın

yok hocam yatmadı, müşteri hizmetleri ile görüştüm kayıt açtılar bekliyorum hala siz de öyle yapın
Ödemeden sonra, parafpara kazandığıma dair anında sms geldi bana. Yarın falan heralde gözükür.
Yorumlari okuyunca endise etmiştim. Satin almadan önce bir cagri merkezini arayıp teyit ettirdim kampanya onayım olduğunu. Bakalım puan da yatacak mı yarın.

Son düzenleme:
kontrol ettim puanlar yatmış. şimdi bu puanları nerede harcayabiliriz ona bakmamız lazım galiba :D puanları kullanabileceğimiz bildiğiniz e-ticaret sitesi var mıdır

Geri