- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ama sıfır fiyatı nereden bileyim kisen kazık yemişsin 3050yle iade edip daha iyi bir kart al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3050ye o para verilmez max 7 8 k o bile fazla
Ama sıfır fiyatı nereden bileyim kisen kazık yemişsin 3050yle iade edip daha iyi bir kart al
3050ye o para verilmez max 7 8 k o bile fazla
araştırman gerekliydi iade edebiliyorsan iade et edemiyorsan kalsın bi problem çıkartmaz sana o kart yediğin kazıkla kalırsınAma sıfır fiyatı nereden bileyim ki
Verdiği performans ortada ben bu kartla bf 6 bile oynayabiliyorum 50fps 1080p akıcı bi şekilde senin kart 8gb 70 80 fps açar rahat rahatAma sıfır fiyatı nereden bileyim ki
Sendemi kazık yedin kısacası?araştırman gerekliydi iade edebiliyorsan iade et edemiyorsan kalsın bi problem çıkartmaz sana o kart yediğin kazıkla kalırsın
Verdiği performans ortada ben bu kartla bf 6 bile oynayabiliyorum 50fps 1080p akıcı bi şekilde senin kart 8gb 70 80 fps açar rahat rahat
bf6 ekran kartı istiyen bir oyun bendeki kart iyi ancak vrami az ondan dolayı fpsler 50 60 vram konusunda sıkıntı olmasa 80 fps rahat rahat verirAma sıfır fiyatı nereden bileyim ki
Ben performansıni araştırdım sadece bilmiyorum artık akıcı oynatıyor diyrosun ozaman tamam yani daha ne olsun anlamadım ben şimdi iade edip 5050 alırım 1000 ekleyip sorun değil ama egerrki çok darboğaz olacaksa işlemci yükseltemem PSU yetmeyecekse PSU yükseltemem o yüzden diyorumaraştırman gerekliydi iade edebiliyorsan iade et edemiyorsan kalsın bi problem çıkartmaz sana o kart yediğin kazıkla kalırsın
Verdiği performans ortada ben bu kartla bf 6 bile oynayabiliyorum 50fps 1080p akıcı bi şekilde senin kart 8gb 70 80 fps açar rahat rahat
bendeki laptop versiyonu ben zamanında laptopu 17kya almıştımSendemi kazık yedin kısacası?
Yükseltmene gerek yokki oynarsın oyunlarıBen performansıni araştırdım sadece bilmiyorum artık akıcı oynatıyor diyrosun ozaman tamam yani daha ne olsun anlamadım ben şimdi iade edip 5050 alırım 1000 ekleyip sorun değil ama egerrki çok darboğaz olacaksa işlemci yükseltemem PSU yetmeyecekse PSU yükseltemem o yüzden diyorum
benim dediğim şey o kart iyi bir kart ama o paraya değil senin işlemcin 5050yi kaldırır onu geçtim ekranın kaç hz ise fpsini ona sabitlersin dar boğaz olmaz dar boğaz o kadar ufak farklarla olan bir şey değilBen performansıni araştırdım sadece bilmiyorum artık akıcı oynatıyor diyrosun ozaman tamam yani daha ne olsun anlamadım ben şimdi iade edip 5050 alırım 1000 ekleyip sorun değil ama egerrki çok darboğaz olacaksa işlemci yükseltemem PSU yetmeyecekse PSU yükseltemem o yüzden diyorum
birde artık yazılım desteği kesilecek 5050 daha yeni bir kart ve daha performanslıBen performansıni araştırdım sadece bilmiyorum artık akıcı oynatıyor diyrosun ozaman tamam yani daha ne olsun anlamadım ben şimdi iade edip 5050 alırım 1000 ekleyip sorun değil ama egerrki çok darboğaz olacaksa işlemci yükseltemem PSU yetmeyecekse PSU yükseltemem o yüzden diyorum
500w 80+ Gold PSU yetermi pekibendeki laptop versiyonu ben zamanında laptopu 17kya almıştım
Yükseltmene gerek yokki oynarsın oyunları
benim dediğim şey o kart iyi bir kart ama o paraya değil senin işlemcin 5050yi kaldırır onu geçtim ekranın kaç hz ise fpsini ona sabitlersin dar boğaz olmaz dar boğaz o kadar ufak farklarla olan bir şey değil
birde artık yazılım desteği kesilecek 5050 daha yeni bir kart ve daha performanslı
anakartın uyumlu mu? onada bak alırken500w 80+ Gold PSU yetermi peki
Evet uyumluymusyeter niye yetmesin 5050çok w çeken bi kart değil 3050yle aynı felan çeker max
anakartın uyumlu mu? onada bak alırken
Yeterse güzel sadece ekran kartını alırım ozaman çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.yeter niye yetmesin 5050çok w çeken bi kart değil 3050yle aynı felan çeker max
anakartın uyumlu mu? onada bak alırken
Ne demekEvet uyumluymus
Yeterse güzel sadece ekran kartını alırım ozaman çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.
İptal et hemen aynı fiyata 5050 var 3050 berbat kart.Merhaba benim bütçem kısıtlı bu yüzden internetten sıfır MSI ventus 2x white 3050 8 GB sipariş verdim 12.300 TL taksitli bir şekilde aldım. Sizce alınır mı nasıl ekran kartı lütfen abartı şekilde yorum yapıp benide üzmeyin. Internetten test videolarina falanda baktım öyle aldım. Ve ben genellikle FIFA valorant ve GTA Fivem oynuyorum arada rdr 2 olur açık dünya oyunları olur indirir oynarım. Dediğim gibi alınır mı? Abartmadan objektif olursanız teşekkürler