Neye göre iyiexceriayı ucuza aldıysan kalsın kc3000 biraz daha iyi
kc3000 daha uzun ömürlüNeye göre iyi
Herkes öyle diyor hocam ama anlamadım bende doğrusu.
Yaw ssd ömürlük zaten gerisi sanşkc3000 daha uzun ömürlü
Eyvallah abi teşekkür ederim. Herkes kc3000 daha iyi diyordu. Azda olsa rahatladım.İkiside aynı kardesim kontrolcü olarak exceria bir tık daha iyi
tbw bakıp bakıp daha iyi diyorlar
PC ömründe tbw bitiremessin bile ömür yetmez o değerlere
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yaw ssd ömürlük zaten gerisi sanş
Exceria Pro kc3000'den 400mb/s daha hızlı gibi görünsede verdiği hız stabil değil, depolama dolmaya başladıkça hızı düşüyor ayrıca yüksek sıcaklıklarda kesinlikle istenilen değeri vermiyor. KC3000 Exceria Prodan daha dayanıklı. disk dolduğu zaman Exceria Pro gibi hızı düşmüyor dalgalanmıyor stabil şekilde okuma yazma hızı veriyor. Ayrıca 70 °C+ sıcaklıklara çıktığında performans düşüşü exceria proya göre daha düşük. Ben dayanıklılık derken TBW'den bahsetmedim yoksa bende 300tbwlik ssd kullanıyorum ömür boyu aynı ssdyi kullanmıyor kimse.İkiside aynı kardesim kontrolcü olarak exceria bir tık daha iyi
tbw bakıp bakıp daha iyi diyorlar
PC ömründe tbw bitiremessin bile ömür yetmez o değerlere
Yaw ssd ömürlük zaten gerisi sanş
Sizce iade etmeli miyim hocam?Exceria Pro kc3000'den 400mb/s daha hızlı gibi görünsede verdiği hız stabil değil, depolama dolmaya başladıkça hızı düşüyor ayrıca yüksek sıcaklıklarda kesinlikle istenilen değeri vermiyor. KC3000 Exceria Prodan daha dayanıklı. disk dolduğu zaman Exceria Pro gibi hızı düşmüyor dalgalanmıyor stabil şekilde okuma yazma hızı veriyor. Ayrıca 70 °C+ sıcaklıklara çıktığında performans düşüşü exceria proya göre daha düşük.
Sonuçta ikiside aynı fiyatta kargoya verilmediyse ve beklemek gibi bir derdin yoksa iade et KC3000 al belki eticaret sitelerinden kuponlar bulursan 500tl 1000tl indirim kullanabilirsin.Sizce iade etmeli miyim hocam?
Bende ilk defa duydum hocamSonuçta ikiside aynı fiyatta kargoya verilmediyse ve beklemek gibi bir derdin yoksa iade et KC3000 al belki eticaret sitelerinden kuponlar bulursan 500tl 1000tl indirim kullanabilirsin.
https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...4g-m-2-pci-express-4-0-fiyati,1639319475.html fiyatı yükselmiş kankim iptal etme. 7200'e Qnapmarket diye bir yerde satılıyor ama güvenilir mi bilmiyorum ilk defa böyle bir site duydum