Kc3000 vs kioxia exceria pro

Efe D.

80+
Reaksiyon skoru
46
Kioxia exceria pro sipariş ettim fakat ikisinin fiyatı şuan aynı. Kioxiayı iade edip kc3000 almalı mıyım sizce?

exceriayı ucuza aldıysan kalsın kc3000 biraz daha iyi

İkiside aynı kardesim kontrolcü olarak exceria bir tık daha iyi

tbw bakıp bakıp daha iyi diyorlar

PC ömründe tbw bitiremessin bile ömür yetmez o değerlere
Herkes öyle diyor hocam ama anlamadım bende doğrusu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kc3000 daha uzun ömürlü
Yaw ssd ömürlük zaten gerisi sanş

Eyvallah abi teşekkür ederim. Herkes kc3000 daha iyi diyordu. Azda olsa rahatladım.

Exceria Pro kc3000'den 400mb/s daha hızlı gibi görünsede verdiği hız stabil değil, depolama dolmaya başladıkça hızı düşüyor ayrıca yüksek sıcaklıklarda kesinlikle istenilen değeri vermiyor. KC3000 Exceria Prodan daha dayanıklı. disk dolduğu zaman Exceria Pro gibi hızı düşmüyor dalgalanmıyor stabil şekilde okuma yazma hızı veriyor. Ayrıca 70 °C+ sıcaklıklara çıktığında performans düşüşü exceria proya göre daha düşük. Ben dayanıklılık derken TBW'den bahsetmedim yoksa bende 300tbwlik ssd kullanıyorum ömür boyu aynı ssdyi kullanmıyor kimse.

Exceria Pro kc3000'den 400mb/s daha hızlı gibi görünsede verdiği hız stabil değil, depolama dolmaya başladıkça hızı düşüyor ayrıca yüksek sıcaklıklarda kesinlikle istenilen değeri vermiyor. KC3000 Exceria Prodan daha dayanıklı. disk dolduğu zaman Exceria Pro gibi hızı düşmüyor dalgalanmıyor stabil şekilde okuma yazma hızı veriyor. Ayrıca 70 °C+ sıcaklıklara çıktığında performans düşüşü exceria proya göre daha düşük.
Sizce iade etmeli miyim hocam?

Sizce iade etmeli miyim hocam?
Sonuçta ikiside aynı fiyatta kargoya verilmediyse ve beklemek gibi bir derdin yoksa iade et KC3000 al belki eticaret sitelerinden kuponlar bulursan 500tl 1000tl indirim kullanabilirsin.

https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...4g-m-2-pci-express-4-0-fiyati,1639319475.html fiyatı yükselmiş kankim iptal etme. 7200'e Qnapmarket diye bir yerde satılıyor ama güvenilir mi bilmiyorum ilk defa böyle bir site duydum

Son düzenleme:
Sonuçta ikiside aynı fiyatta kargoya verilmediyse ve beklemek gibi bir derdin yoksa iade et KC3000 al belki eticaret sitelerinden kuponlar bulursan 500tl 1000tl indirim kullanabilirsin.

https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...4g-m-2-pci-express-4-0-fiyati,1639319475.html fiyatı yükselmiş kankim iptal etme. 7200'e Qnapmarket diye bir yerde satılıyor ama güvenilir mi bilmiyorum ilk defa böyle bir site duydum
Bende ilk defa duydum hocam 😆

Geri