🔥İndirim LENOVO LOQ 15AHP10 AI AMD Ryzen7 250 12GB 512GB RTX5060 15.6FHD IPS 144Hz 51639₺

sepetist resmi distirbütördür bu arada bilmeyenler için
arena penta koyuncu lnvmarket index. Bunlar distribütörleri. Ticaret hacmi olarak en büyüğü koyuncu. Sepetisti neye dayanarak söylediniz?

arena penta koyuncu lnvmarket index. Bunlar distribütörleri. Ticaret hacmi olarak en büyüğü koyuncu. Sepetisti neye dayanarak söylediniz?
MSI sitesinde yer alıyolardı. Resmi distribütor demek belki yanlış olmuş olabilir ama resmi satıcılar. Güvenilir oldukları için yazdım.

7435HS RTX4060 12GB RAM olanı aldım. Oyunlarda işlemci ve ekran kartı tam performansını kullanamıyordu RAM yetersizliğinden. Dikkat edilmesi gerek.

35kya bunu alınır mı dostlar?

35kda nasıl bir tercihler var bilmiyorum ama bu laptopta 45w ekran kartı + tek fan var. Güzel bir tercih olmaz yani alınmaz bu laptop başka bir konu açarsan orda daha iyi yardımcı olurlar hocam

35kda nasıl bir tercihler var bilmiyorum ama bu laptopta 45w ekran kartı + tek fan var. Güzel bir tercih olmaz yani alınmaz bu laptop başka bir konu açarsan orda daha iyi yardımcı olurlar hocam
Konu açtım fakat kimse yardımcı olmuyor ek olarak bu Asus bakıyorum bide bu nasıl acaba

İ7 VE 24 GB RAMLİ OLAN VERSİYONU ALDIM GAYET MEMNUNUM O DA 55K İDİ EN SON HB DE İSTEYEN BAKABİLİR. ÇOK OYUN TEST EDEMEDİM AMA VALORANTTA 500-600 FPS VERİYOR.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,973
Üyeler
188,860
Son üye
beko02zaza
Geri