Çözüldü✓ İphone pil sağlığı performans düşüşü yaşatır mı?

Reaksiyon skoru
3
Cihazım İphone 11 pro İOS 26.2. İphone'da kasma ve takılma sorunları yaşıyorum. Değişeni yok pil sağlığı ise %71. Hafıza olarak 30 GB boş yeri var. Bataryadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Eğer sorunum pilden ise güçlendirilmiş batarya ile değiştirmeyi düşünüyorum.

Değiştirmelisin. Performans düşüşü oluyor.

Cihazım İphone 11 pro İOS 26.2. İphone'da kasma ve takılma sorunları yaşıyorum. Değişeni yok pil sağlığı ise %71. Hafıza olarak 30 GB boş yeri var. Bataryadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Eğer sorunum pilden ise güçlendirilmiş batarya ile değiştirmeyi düşünüyorum.
Olabilir ama iOS 26 da çok sıkıntılı ya benim iPhone 16 bile kasıyor.

Olabilir ama iOS 26 da çok sıkıntılı ya benim iPhone 16 bile kasıyor.
evet hocam sürüm olarak dediğiniz gibi kasma oluyor fakat bikaç telefon kullanma şansım olmuştu kullandığım telefonlarda 11 pro kadar performans düşüşü görmemiştim

evet hocam sürüm olarak dediğiniz gibi kasma oluyor fakat bikaç telefon kullanma şansım olmuştu kullandığım telefonlarda 11 pro kadar performans düşüşü görmemiştim
Pili değiştirip yazılımı sıfırdan yükle baya faydası olur. Ama iOS 26 ile o cihaz ölmeye yakın bu da bir gerçek.

Valla arkadaşlar yaşamışlar ama ben %100 den %79 a kadar kullandım ve o kadar da performans kaybı yaşamadım (11 Pro)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,742
Üyeler
190,799
Son üye
alper1925
Geri