Kış için bot önermenizi istiyorum (HELP)

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,068
Bütçe
5500
Öncelikle Selamun Aleyküm forum ahalisine uzun zamandır aktif değildim.
Hepsiburada dan olmak kaydıyla bot almak istiyorum yaklaşık 5-5.5k bandında bütçem var.
Bu fiyata fazla bir seçeneğimin olmadığını biliyorum, kolay kolay su almayacak ve ayağımı gerçekten üşütmeyecek bir bota ihtiyacım var.
Önerdiğiniz-kullandığınız botun + ve - yönlerini de yazarsanız bot seçmemde daha çok yardımcı olursunuz.
Şimdide vakit ayırıp baktığınız için teşekkür ederim <3

Hepsiburada dan olmak kaydıyla bot almak istiyorum yaklaşık 5-5.5k bandında bütçem var.
Bu fiyata fazla bir seçeneğimin olmadığını biliyorum, kolay kolay su almayacak ve ayağımı gerçekten üşütmeyecek bir bota ihtiyacım var.
Önerdiğiniz-kullandığınız botun + ve - yönlerini de yazarsanız bot seçmemde daha çok yardımcı olursunuz.
Hocam iyi sosyaller ayakkababıcı olarak yardım etmek ısterim oncelıkle hıcbır marka yüzde yüz su geçirmez garantısı vermez (plastik çizme hariç) çok yoğun yağmurda az da olsa alır botun spor ayakkabılara göre alması daha zordur bot olarskta bızımde sattığımız tiglon markasına ait botlara bakabılırsın o fiyatlarda bulabılecegın en Iyı botlara sahıp ınternet fiyatları mağazaya göre bıraz daha pahalı bılgın olsun 300-400 tl ek bilgi olarak ayakkabı aldığınds önde yarım santım kadsr boşluk kalmalı ön tarafa vururusa ayak sıkması ayak parmaklarının bıcımsız sekıl alması en küçük parmakta yanında nasır tarzı şeyler çıkması olabılır marka botlar gerekeız pahalı bu bahsettıgım marka cogu bılındık markaya ürün yapıyor aynı ürün mınumum 1k fiyat farkı oluyor markadan dolayı begendıgın botların lınkını atarsan yardımcı olurum sana

Hocam iyi sosyaller ayakkababıcı olarak yardım etmek ısterim oncelıkle hıcbır marka yüzde yüz su geçirmez garantısı vermez (plastik çizme hariç) çok yoğun yağmurda az da olsa alır botun spor ayakkabılara göre alması daha zordur bot olarskta bızımde sattığımız tiglon markasına ait botlara bakabılırsın o fiyatlarda bulabılecegın en Iyı botlara sahıp ınternet fiyatları mağazaya göre bıraz daha pahalı bılgın olsun 300-400 tl ek bilgi olarak ayakkabı aldığınds önde yarım santım kadsr boşluk kalmalı ön tarafa vururusa ayak sıkması ayak parmaklarının bıcımsız sekıl alması en küçük parmakta yanında nasır tarzı şeyler çıkması olabılır marka botlar gerekeız pahalı bu bahsettıgım marka cogu bılındık markaya ürün yapıyor aynı ürün mınumum 1k fiyat farkı oluyor markadan dolayı begendıgın botların lınkını atarsan yardımcı olurum sana
beğendiğim bir model yok açıkçası kendi bütçeme ek kupon kodu kullanarak yaklaşık 5.500 e kadar çıkabiliyorum o yüzden bütçemin tamamını kullanabileceğim bir bot almak istiyorum aklımda marka olarak cat ve harley var ayakkabıcı olarak hangi markanın hangi modelini önerirsin veya şöyle söyleyeyim her iki marka içinde bir öneride bulunabilir misin

beğendiğim bir model yok açıkçası kendi bütçeme ek kupon kodu kullanarak yaklaşık 5.500 e kadar çıkabiliyorum o yüzden bütçemin tamamını kullanabileceğim bir bot almak istiyorum aklımda marka olarak cat ve harley var ayakkabıcı olarak hangi markanın hangi modelini önerirsin veya şöyle söyleyeyim her iki marka içinde bir öneride bulunabilir misin
Hocam markaya bakma kaliteye bak sana şöyle örnek vereyım adamın bırı X Bır markadan n ile başlıyor Bır ayakkabı alıyor 4500 tl ye bızdekı en pahalı ayakkabı 2k adam bu ayakkabı ondan çok daha rahat dıyor kalıte olarak felanda bızımkı dsha iyi tabıkıde marka dahamı Iyı dsha iyi ben bakayım Senın ıcın gene ıstedıgın markalardan o bütçede bakayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sımdı baktımds cat markasının botlarını alma bence adamlar yıllardır aynı seyı yapıyor harley markasında yüzde 50 ındrım varmış ordan hoşuma giden modellerı atayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Harley Davidson Riddick Erkek Siyah Deri Bot

Harley Davidson 12011 Siyah Deri Erkek Bot

Bunlar harley markası botlar ilkı favorımdır

Tiglon Erkek Bot 2440 Füme Suya Dayanıklı Kaymaz Kışlık Bot

Markaya takılmazsan tiglonda güzel Bır marka aynısından satıyoruz
Bence boş vaktında AVM ye gidip tüm mağazaları gezmenı onerırım bu bütçede ıstedıgın cogu botu bulursun

Son düzenleme:
Harley hariç bot alma. Eğer görüntü çok önemli değilse ve fiyatları da uygunsa asker ya da polis botlarına bakabilirsin. Onlar da hem sıcak tutar hem de belli seviyeye kadar su geçirmezlik sağlar.

görüntü önemli değilse YDS Astor gtx modeli

hocam kendim uzun yıllar kullandım asla bi kar geçirme sorunu su geçirme sorunu yaşamadım tabii ki çok yoğun sağnak yağışta illaki geçirecektir ama karlı havada falan yada normal yağmurlu havada hem çok sıcak tutuyor hemde çok konforlu tek eksisi bazı modelleri çok ağır Harley Davidson markası kesinlikle almanızı öneririm

yds astor'dan memnun kalan var epey askeri botları yapanlar sanırım tavsiye edilir.
bende kullanıyorum 500.000adıma kadar sorun çıkarmıyor pek ama biraz şans işi 6 garanti sürecinde tamirat değişim yapıyor yds bende iki kez farklı botlarımı garantiye göndermiştim

Harley Davidson . 4 yıldıdır kulanıyorum halâ sapasağlam

Abi utancımdan söyleyemiyorum ama UG botlar bana çok mantıklı geliyor.Alıp da giymem tabi ama içi kürklü falan çok iyi bence.Giysem bütün mahallenin canı beni çeker

Abi utancımdan söyleyemiyorum ama UG botlar bana çok mantıklı geliyor.Alıp da giymem tabi ama içi kürklü falan çok iyi bence.Giysem bütün mahallenin canı beni çeker
bu tarz fikirleri olan insanları canım çekiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,711
Üyeler
188,470
Son üye
MurphyVP
Geri