Ekranlar masa sandalye falan da var ama yine de alınmaz dimi hocam malum ram ekran kartı ve diğer parçalar bir Yükselişte o yüzden sistem işinde aklım karışıyordeğmez ekran kartı dışında para eden hiçbir şey yok orada
Kesinlikle. Tanıdıktan araba alınmaz, ev alınmaz, bilgisayar alınmaz. Hele de bilgisayarcıdan bilgisayar hiç alınmaz.Tanıdıktan bir şey alma işinden dili çok kez yanan biri olarak almamanı öneriyorum
Evet haklısın hocam ama şu an hazır sistem bulmak zor daha iyisini ben de almak isterim elbette ama 20.000 TL civarında sistem önerebilir misin çünkü kafamda artık ram fiyatlarının yükselmesiyle bilgisayar işi biraz rafa kalkmıştı 35.000tl ya alabileceğim bir sistem 50.000tl lere çıktı değmez diye düşünüyordum uzun lafın kısası önerin varsa beklerimAlınmaz.
Detaylı analiz;
Kasada i5 6500 var. Yaklaşık 11 yıllık, o zamanın giriş-orta seviye işlemcisi. İçindeki sata ssd hızı da belli. RAM'leri de muhtemelen 1500-2000mhz civarıdır. Oyun açmak istesen tam performans alamayacaksın bu etkenlerden dolayı.
Hadi sistem 8k diyelim en iyi fiyatla. Kalanına 12k vermiş olacaksın. Bu giriş seviye sistemle 2 monitör kullanmak sisteme eziyet zaten.Her türlü pahalı.
Sıfır masalar 2k civarı.
Güzelinden f/p sıfır 160-180hz monitör 3.5-4k. Hatta link atayım. 3.800 tl. https://www.hepsiburada.com/fazeon-...hdmi-dp-pivot-gaming-monitor-pm-HBC000098EGFB
Sandalyeyi de bir şekilde evden idareten kullanırsın. Çok daha iyi kasaya 13-14k ayırmış olursun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kesinlikle. Tanıdıktan araba alınmaz, ev alınmaz, bilgisayar alınmaz. Hele de bilgisayarcıdan bilgisayar hiç alınmaz.
Sağdaki genelde Trendyol hazır sistemlerde gelen kalitesiz monitör, koltuğun deriyi yok etmiş. Ayrıca Intel eski bir sistem, ekran kartı da değmez. Yani güncel oyunlarda 20K kartlar bile aşırı sorun yaşıyor. Sizin en kötü 3060 veya AMD tarafında muadiline yönelmeniz lazım.Ekranlar masa sandalye falan da var ama yine de alınmaz dimi hocam malum ram ekran kartı ve diğer parçalar bir Yükselişte o yüzden sistem işinde aklım karışıyor
20 bine hazır sistem yok ikinci elden 3070li veya amd bir sistem toplanabilirHocam evet haklısın ama hazır sistem bulması zor
Evet haklısın hocam ama şu an hazır sistem bulmak zor daha iyisini ben de almak isterim elbette ama 20.000 TL civarında sistem önerebilir misin çünkü kafamda artık ram fiyatlarının yükselmesiyle bilgisayar işi biraz rafa kalkmıştı 35.000tl ya alabileceğim bir sistem 50.000tl lere çıktı değmez diye düşünüyordum uzun lafın kısası önerin varsa beklerim
hocam vuralelektornik-alanyapc store önerimdir onlara mesaj atMasa sandalye çift ekran var fiyat 20.000tl