GGbaba
80+
- Reaksiyon skoru
- 135
Öyle bir program yaz ki ekonomi düzelsinBeyler öyle bir program yazacağım ki ilk bizim haberimiz olacak biz kazanacağız
Öyle bir program yaz ki ekonomi düzelsinBeyler öyle bir program yazacağım ki ilk bizim haberimiz olacak biz kazanacağız
Ben de indirim bekliyordum buna, kaçırdım ya ofKeenetic Hopper AX3000 SON 1 YILIN EN DÜŞÜK FİYATINDA ALACAK ARKADAŞLAR KAÇIRMASIN link
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Routerbu sadece router mi modem mi yoksa
Merhaba bu cihaz modem mi2500 tl ye bedava. 1 yıldır kullanıyorum pürüzsüz.
@TechGuyİhtiycım olmayan fiyatı düşen ürünleri ala ala kartta para kalmadı şimdi ihtiyacım olanları alamıyorum. türktelekomun modemini değiştirecektim kaçırdım maalesef aldıysanız hayırlı olsun
hadi ya tam takip ettiğim model benim fiber e alacaktım kaçırmak kötü oldu.
kahraman geldi@TechGuy
@mumya
@blackmon
@ÇÖL KAPLANI
@redthecrow
İncehesap gaming gecesinde bu ürün güzel bir indirimli olabilir saat 22:00'de kampanyalı fiyatı açıklanacak takip edin
![]()
Gaming Gecesi | Cuma Gecesi 22:00’de Buluşalım!
İncehesap Gaming Gecesi’nde en yeni gaming ürünlerinde en iyi fiyatlar seni bekliyor! Hızlı olan fırsatları yakalıyor!www.incehesap.com
3399 TL çokta indirim olmamış...@TechGuy
@mumya
@blackmon
@ÇÖL KAPLANI
@redthecrow
İncehesap gaming gecesinde bu ürün güzel bir indirimli olabilir saat 22:00'de kampanyalı fiyatı açıklanacak takip edin
![]()
Gaming Gecesi | Cuma Gecesi 22:00’de Buluşalım!
İncehesap Gaming Gecesi’nde en yeni gaming ürünlerinde en iyi fiyatlar seni bekliyor! Hızlı olan fırsatları yakalıyor!www.incehesap.com