1.5 Milyon bütçe ile hem araba hem motosiklet önerisi

Muhtemelen motor tecrüben sıfırdır (Debriyaj mantığını) bile bilmediğini varsayarsak mekanın cennet olsun şimdiden.

Şu an bu kadar elimde yok ama yaza kadar bu sayıya ulaşmayı hedefliyorum. İki araç türü için de ehliyeti hallediyorum; şu an B sınıfı sınavına hazırlanıyorum, umarım sorunsuz şekilde aldıktan sonra da direkt A sınıfına kayıt olmak istiyorum(Burada biraz kararsızım hala, daha önce ilk direksiyon sınavından kalıp moral bozukluğuyla yaktığım A sınıfı dosyam var, o yüzden A2'ye kayıt olabilirim ama 600cc ve üzeri sürmek istiyorum, kendimi A2 ile kısıtlamak istemiyorum). Otomobil ehliyetimi otomatik vitesle alıyorum, motosiklette de racing supersport seviyorum, otomobili güncel teknolojili, görece modern ve yeni, sedan veya stationwagon türünde istiyorum, motosiklette de yine güncel teknolojileri barındıran racing türünde bir motor istiyorum(cc, alacağım ehliyet türüne göre değişecek ama siz yine de her türlü öneride bulunabilirsiniz); bu doğrultuda hem otomobil hem de motosiklet için tavsiye edeceğiniz seçenekleri belirtebilirseniz çok sevinirim.
600 CC ve üzeri :D

Adam efendi gibi soru sormuş. Upuzun paragraf yapmış. Yukarıdaki sivrisineklere neden yanıt vermedin?
Hocam adam motor ehliyetinden kalmış gelmiş diyor 1000 CC alacağım onun iyiliği için diyorum ben 125-250 ile başlaması gerekir yoksa çok uzun sürmez motor macerası. Üstüne kıskandın mı kötü kalpli insanlar demiş. Ne diyebilirim

Evet, hatta direkt 1000cc alacağım, kıskandın mı? :) kıskanın kötü kalpli insanlar.
kral osurttma ya böyle triplere gireceksen ne alıyosan al ne sreuyorsun millete 1.5 milyon araba motor demişsin kaçını motora kaçını arabaya ayıracaksın yazmamışsın ne istediğini bile bilmeyen bir adamsın sen sedan mı suv mu hatchback mi otomatik mi manuel mi ?

Altın Elbiseli Adamın bir kamu spotu var ;

Mekanı cennet olsun.

1.5M Bütçe ile, NK250 ya da SR250 gibi son zamanların popüler motorlarına bakabilirsin. Araba olarakta 1.3 - 1.6 Egea, Corolla, Clio5, Çok zor ama Megane4 falan öneririm. Motor kalsın araba alıyım dersen de 1.5M'e Golf7 ( 7.5 dönüşüm de olabilir ) Polo, Piyasasını bilmiyorum ama Passat öneririm.

Muhtemelen motor tecrüben sıfırdır (Debriyaj mantığını) bile bilmediğini varsayarsak mekanın cennet olsun şimdiden.
Faydan yoksa sus kardeşim. Adam öner diyor, hem araba hem motor kullanan bir sürü tanıdığım var, kendiniz 2 şey yapamıyonuz alamıyonuz diye milleti kıskanıp laf atmayın

Faydan yoksa sus kardeşim. Adam öner diyor, hem araba hem motor kullanan bir sürü tanıdığım var, kendiniz 2 şey yapamıyonuz alamıyonuz diye milleti kıskanıp laf atmayın
Dalga mı geçiyorsunuz kim neden kıskansın motoru arabası var diye. iyiliği için yazıyoruz yoksa ehliyet sınavından kalan birine 1000lik makine öneririm ben. Ayrıca 1.5 milyona 1000lik motor ve otomatik teknolojik araba istemesi de ütopik olmuş

Geri