Çözüldü✓ Galaxy Buds 3 Pro vs Redmi Buds 6 Pro

hocam buds 3 proyu hem s25+ telefonu hem de iphone ile deneyimledim inan ki hiç bir fark olmuyor cihazdan cihaza . ben kesinlikle buds 3 pro öneririm

• Beğen
Reaksiyonlar: Mr11
hocam buds 3 proyu hem s25+ telefonu hem de iphone ile deneyimledim inan ki hiç bir fark olmuyor cihazdan cihaza . ben kesinlikle buds 3 pro öneririm
özelliklerini kullandığından emin misin peki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

canlı çeviri ve yapay zeka anc çalışıyor mu

• Beğen
Reaksiyonlar: Mr11
özelliklerini kullandığından emin misin peki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

canlı çeviri ve yapay zeka anc çalışıyor mu
İos ta uygulaması yok hocam ama herhangi bir androide kurup ayarları yaparsanız oluyor canlı çeviriyi hiç kullanmadım anc de çalışıyor

İki kulaklıktan birisini almayı düşünüyorum, özellikle ikisini de ya da herhangi birisini deneyimlemiş kişilerin tavsiyesine ihtiyacım var. Bunların fiyatlarında bildiğiniz çok daha iyi dediğiniz başka bir bluetooth kulak içi kulaklık varsa o tavsiyelerinize de açığım.

İkisine de sahip ve kullanan birisi olarak ve telefonum S24 Ultra buna rağmen Redmi çok daha iyi

ikisini de satın alıp kullandım, samsung buds 3 pro aldığımın ertesi günü durduğu yerde bozuldu, inanılmaz derecede kronik sorunlu bir cihaz araştırın derim, redmi buds 6 pro aldım çok memnunum. telefon s25

Bildirimi görünce yazayım dedim, Realme Air Buds 6 Pro aldım ama aşırı memnun da değilim. Kötü de değil ortalama bir şey ama şunu net söyleyebilirim ki kablolu kulaklıklar candır, 2-3k'ya kablolu kulaklık alın 9-10k bandında ki çoğu bluetooth kulaklıktan çok daha iyi sese sahiptir buna kefil olabilirim. He derseniz ki ses yüksek ve aşırı kaliteli gelmese de olur bana bu fiyat bandında bi kulaklık lazım o zaman tercih edebilirsiniz. Galaxy Buds 3 Pro'yu da deneyimledim Realme'den daha alt kalite bir kulaklık olduğu bariz ortada.

Geri