Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy Buds 3 Pro 4499 TL

liluzivert

80+ Bronze
Şuan çoğu kulaklığın tasarımı böyle zaten. Ayrıca Apple'ın yeni diye getirdiği özelliklerin Android'lerde seneler öncesinde çıktığını söylersem bu konu karışır. Ondan hiç Apple ve Samsung kavgasına girmeyelim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

fena batırmıs be bilader bu ne kokusu geldi samsung

@mortemeyn üzülmeyin beyler berbat kulaklık huawei cidden daha iyi yapıyor bu isi android kullanıyosanız ona yönelin veya bose senheiser sony fln

fena batırmıs be bilader bu ne kokusu geldi samsung

@mortemeyn üzülmeyin beyler berbat kulaklık huawei cidden daha iyi yapıyor bu isi android kullanıyosanız ona yönelin veya bose senheiser sony fln
Ben ekosistem içinde kullanıyorum. Tabletten telefona hızlıca geçmesi önemli.

mortemeyn

80+ Bronze
üzülmeyin beyler berbat kulaklık huawei cidden daha iyi yapıyor bu isi android kullanıyosanız ona yönelin veya bose senheiser sony fln
Yav neye üzüleyim anlamadım ki ben beğendim sen beğenmemişsin olay bu. Beğenmez isen almazsın. Sıkılırsam başkasını alırım şu anlık memnunum.

Kullanıcı adını yeni gördüm. Sana anlatmakla uğraşamam.

Son düzenleme:

liluzivert

80+ Bronze
Yav neye üzüleyim anlamadım ki ben beğendim sen beğenmemişsin olay bu. Beğenmez isen almazsın. Sıkılırsam başkasını alırım şu anlık memnunum.

Kullanıcı adını yeni gördüm. Sana anlatmakla uğraşamam.
niye la neyini beğenmedin

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Draq123
Ben ekosistem içinde kullanıyorum. Tabletten telefona hızlıca geçmesi önemli.
Onu soundcore bile yapıyor onun için ekosisteme gerek yok aynı anda 2 cihaza bağlanıyor hangisinde video oynuyorsa ondan ses veriyor

Onu soundcore bile yapıyor onun için ekosisteme gerek yok aynı anda 2 cihaza bağlanıyor hangisinde video oynuyorsa ondan ses veriyor
Samsung kadar hızlı çalışmıyor. Soundcore Liberty kullandım. Arada çok fark var. Sadece isimleri aynı.

Çok tuhaf. Sen o 1000'i hiç kullanamamıştın gibi hatırlıyorum ben?
Defalarca aradım. 1000'i verdiler. Benim hatamdan da kaynaklanmıyordu. Paşa paşa 1500TL'lik vantilatör aldım. Kendileri siparişi iptal ettiler. İlk kupon öyle gitti. Sonra aradım. Uyanıklık yapıp sadece vantilatörü almam için kupon verdiler. Kızdım ama bunaldığımdan kullandım. Onu da iptal ettiler. En sonunda aradım dedim. Vantilatör alınmıyor ve ben en baştaki hakkım olan her şeyde geçerli kuponu istiyorum dedim. 1 hafta sonra verdiler. Şimdi de aradığımda siz 1000'liği kullandığınızdan size başka kupon tanımlanmayacak diyorlar. Bende sinirlenip mail attım.
Screenshot_20240919_193102_Email.jpg

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Draq123
Samsung kadar hızlı çalışmıyor. Soundcore Liberty kullandım. Arada çok fark var. Sadece isimleri aynı.

Defalarca aradım. 1000'i verdiler. Benim hatamdan da kaynaklanmıyordu. Paşa paşa 1500TL'lik vantilatör aldım. Kendileri siparişi iptal ettiler. İlk kupon öyle gitti. Sonra aradım. Uyanıklık yapıp sadece vantilatörü almam için kupon verdiler. Kızdım ama bunaldığımdan kullandım. Onu da iptal ettiler. En sonunda aradım dedim. Vantilatör alınmıyor ve ben en baştaki hakkım olan her şeyde geçerli kuponu istiyorum dedim. 1 hafta sonra verdiler. Şimdi de aradığımda siz 1000'liği kullandığınızdan size başka kupon tanımlanmayacak diyorlar. Bende sinirlenip mail attım.
Hızdan kastın ne 00.1 ms galiba 😃

mortemeyn

80+ Bronze
Tamam arkadaşlar siz haklısınız bu kulaklık leş beş para etmez. Duymak istediğinizi anlamadım. Kimse övdüğü yok kulaklığı sırayla gelip kötülüyorsunuz.

AtaEmir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
ata emir şimşek
Hala geri dönüşlerini bekliyorum dönen eden yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular