mortemeyn
80+ Bronze
Aynen hocam. Renk bile fark ediyor.Sadece buds 3 pro'da mi yapiyor hocam?
Aynen hocam. Renk bile fark ediyor.Sadece buds 3 pro'da mi yapiyor hocam?
Şuan çoğu kulaklığın tasarımı böyle zaten. Ayrıca Apple'ın yeni diye getirdiği özelliklerin Android'lerde seneler öncesinde çıktığını söylersem bu konu karışır. Ondan hiç Apple ve Samsung kavgasına girmeyelim.
Ben ekosistem içinde kullanıyorum. Tabletten telefona hızlıca geçmesi önemli.Mesaj otomatik birleştirildi:
fena batırmıs be bilader bu ne kokusu geldi samsung
Mesaj otomatik birleştirildi:
@mortemeyn üzülmeyin beyler berbat kulaklık huawei cidden daha iyi yapıyor bu isi android kullanıyosanız ona yönelin veya bose senheiser sony fln
Yav neye üzüleyim anlamadım ki ben beğendim sen beğenmemişsin olay bu. Beğenmez isen almazsın. Sıkılırsam başkasını alırım şu anlık memnunum.üzülmeyin beyler berbat kulaklık huawei cidden daha iyi yapıyor bu isi android kullanıyosanız ona yönelin veya bose senheiser sony fln
niye la neyini beğenmedinYav neye üzüleyim anlamadım ki ben beğendim sen beğenmemişsin olay bu. Beğenmez isen almazsın. Sıkılırsam başkasını alırım şu anlık memnunum.
Kullanıcı adını yeni gördüm. Sana anlatmakla uğraşamam.
Çok tuhaf. Sen o 1000'i hiç kullanamamıştın gibi hatırlıyorum ben?Bana not düşmüşler galiba. Talepleri okurken başka kod verilmeyecekmiş dedi.
Onu soundcore bile yapıyor onun için ekosisteme gerek yok aynı anda 2 cihaza bağlanıyor hangisinde video oynuyorsa ondan ses veriyorBen ekosistem içinde kullanıyorum. Tabletten telefona hızlıca geçmesi önemli.
Samsung kadar hızlı çalışmıyor. Soundcore Liberty kullandım. Arada çok fark var. Sadece isimleri aynı.Onu soundcore bile yapıyor onun için ekosisteme gerek yok aynı anda 2 cihaza bağlanıyor hangisinde video oynuyorsa ondan ses veriyor
Defalarca aradım. 1000'i verdiler. Benim hatamdan da kaynaklanmıyordu. Paşa paşa 1500TL'lik vantilatör aldım. Kendileri siparişi iptal ettiler. İlk kupon öyle gitti. Sonra aradım. Uyanıklık yapıp sadece vantilatörü almam için kupon verdiler. Kızdım ama bunaldığımdan kullandım. Onu da iptal ettiler. En sonunda aradım dedim. Vantilatör alınmıyor ve ben en baştaki hakkım olan her şeyde geçerli kuponu istiyorum dedim. 1 hafta sonra verdiler. Şimdi de aradığımda siz 1000'liği kullandığınızdan size başka kupon tanımlanmayacak diyorlar. Bende sinirlenip mail attım.Çok tuhaf. Sen o 1000'i hiç kullanamamıştın gibi hatırlıyorum ben?
Hızdan kastın ne 00.1 ms galibaSamsung kadar hızlı çalışmıyor. Soundcore Liberty kullandım. Arada çok fark var. Sadece isimleri aynı.
Defalarca aradım. 1000'i verdiler. Benim hatamdan da kaynaklanmıyordu. Paşa paşa 1500TL'lik vantilatör aldım. Kendileri siparişi iptal ettiler. İlk kupon öyle gitti. Sonra aradım. Uyanıklık yapıp sadece vantilatörü almam için kupon verdiler. Kızdım ama bunaldığımdan kullandım. Onu da iptal ettiler. En sonunda aradım dedim. Vantilatör alınmıyor ve ben en baştaki hakkım olan her şeyde geçerli kuponu istiyorum dedim. 1 hafta sonra verdiler. Şimdi de aradığımda siz 1000'liği kullandığınızdan size başka kupon tanımlanmayacak diyorlar. Bende sinirlenip mail attım.
Kötüleyen bi tane var. Salla onu. Sen beğendin mi?Tamam arkadaşlar siz haklısınız bu kulaklık leş beş para etmez. Duymak istediğinizi anlamadım. Kimse övdüğü yok kulaklığı sırayla gelip kötülüyorsunuz.
Ben sevdim eşimde beğendi.Kötüleyen bi tane var. Salla onu. Sen beğendin mi?