Çözüldü✓ 10.000 TL'ye 2. el 3060ti

üzerine 3k daha koyup rtx 5050 almak daha iyi en azından garantili ve yeni nesil satarkende sıkıntı yaşamasın güçleri yakın

üzerine 3k daha koyup rtx 5050 almak daha iyi en azından garantili ve yeni nesil satarkende sıkıntı yaşamasın güçleri yakın
5050 de bana çok boş bir kartmış gibi geliyor ya. hadi aldım zorlayarak 5060 alirim 2 k da ona koyar diyorum. ekran kartımı 3250 civarına satıp

5050 de bana çok boş bir kartmış gibi geliyor ya. hadi aldım zorlayarak 5060 alirim 2 k da ona koyar diyorum. ekran kartımı 3250 civarına satıp
evet ama MFG + GARANTI + YENI NESIL KART yakın performanstalar ama en mantıklısı 5060 3060 ti o parayı haketmiyor eski pahalı

hocam normal msi ventus modeli idi fakat satıcı beni konuşma tarzıyla işkillendirdi. Vazgectim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne yapıcam bilmiyorum elden ikinci el hiç muadil bir şey de yok Samsunda. kaldım çaresiz
Aynı şehirde olmak zorunda değil hocam. Etiketi üzerinde şehirdışı kartları da değerlendirebilirsiniz. Bir kaç ay önce aynı şekilde 3080 aldım kullanıyorum. Hatta kendi 3060ti modelimi şehiriçi 9K sattım.

Geri