Ps3 aldostools.org güvenli mi

?.?.?

80+
Reaksiyon skoru
0
https://ps3.aldostools.org/updates.html ps3 aldostools.org güvenli mi? rpcs3 kullanarak god of war ascension oynamak istiyorum ama duplex yazısı geliyor ardından oyun kendini kapatıp tekrar acıyor
bu video'da god of war ascension'da bir ekran sorunun çözümünden bahsediyor ve detaylar için videoyu izleyin, ps3 aldostools.org sitesinden dosyaları indiriyor ama bu site güvenilir mi?? eğer sorun yaşamadınız için güvenilir diyorsanız söyleyim; kendini belli etmeyen virüsler var mesela casus yazılım var bu nedenle sıkıntı yaşamamanız güvenilir olduğu anlamına gelmez, internette ve youtube'da antivirüs olmadan virüs nasıl bulunur öğrenin, siz ps3 aldostools.org sitedeki dosyaları indirdikten sonra anti virüs ve antivirüs olmadan kontrol edin, ben dosya indirmek yerine sitenin linkini virustotal'den tarattım, tek bir virüs olduğunu gösteriyor, ama anti virüsler bazen yanlış anlayabiliyor, sizce virüssüz mü yoksa virüslü mü

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-01-24 162419.webp
    Ekran görüntüsü 2026-01-24 162419.webp
    50.9 KB · Hit: 7
chatgpt'ye sorsam "Aldostools/ps3.aldostools.org topluluk içinde yaygın ve genelde güvenilir kabul ediliyor, fakat bazı indirmeler antivirüs tarafından şüpheli görülebiliyor. İndirmeden önce VirusTotal ile kontrol et, resmi/topluluk kaynaklarını kullan ve mümkünse önce sanal makinede dene." diyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,971
Üyeler
188,021
Son üye
Sarısaçlımehmetağa
Geri