X300 pro dxomark kamera sıralaması

bence bu tarz telefonlar alınmaz. hem arkada kocaman bir ada var hem de devasa bir kamera çıkıntısı. çok rahatsız ediyor. hepsi samsungun çinlilere sattığı telefoto yüzünden
Samsung sattığı tek şey sensör, geri kalan her şey üreticilerde bitiyor.

Samsung sattığı tek şey sensör, geri kalan her şey üreticilerde bitiyor.
Sensör kocaman bir şey olduğu için üreticiler de kamera çıkıntısını yapmak zorunda kalıyor.

Sensör kocaman bir şey olduğu için üreticiler de kamera çıkıntısını yapmak zorunda kalıyor.
Ne kadar ekmek o kadar köfte hocam. Bende xiaomi 15 ultra var ve o sensör kesinlikle kamera çıkıntısına değiyor.

Çok gereksiz bence, fotoğrafçılığa bu kadar ilgisi olan profesyonel kamera kullanır telefonla işi olmaz zaten.
Kamera sanki ucuz da. Aşırı fiyat ödeyeceğime zaten o civarlarda amiral telefon alıp çok yönlü takılabiliyorum. Param olsa dediğinizi yapardım ama.

Az bile almış diyebilirim ya. Beklentim 1. ya da 175 i zorlamasıydı ama yine çok iyi aldı. Ufak bir şey daha bunun birde ultrası gelecek. Çift 200mp kamera olacak diyorlar. Birde Xiaominin yaptığı gibi optik aralıklı zoom yapabilcek diyorlardı bakalım o da bir çıksın zirveye oynar. Çok sürmez pura 90 ultra gelir alır ondan. Bu haliyle zoomda üstüne yok şuanki piyasada. Kamera diyenlerin çok net tercih etmesi gereken bir telefon ama x200 proyu satıştan çekip tek x300 proya yöneltmek kötü oldu bence.

Geri