SAMSUNG GALAXY A26 Alınır mı?

kamerasıda video konusunda daha iyi gözüküyor a26 dan kamera konusunda sensör daha iyi gibi benzer olur fotoğraflarda tavsiyem poco f5 eğer alternatif olarak s21fe de önerebilirim veya s21 kamera konusunda poco dan üstünler kamera dışında poco daha iyi yine a26 çok mantıksız kullanmınıza göre fiyatta bana pahalı geldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

poco f5 kameradada daha iyiymiş videoda a26 nın üstün olduğu konu yok sayılır tavsiyem poco f5 bakın illede samsung olsun derseniz s21 veya s21fe alın
s21 fe çok eski hocam öyle diyorlar yani ben çok bilmemde telefon anlamıyorum samsung olunca bide insana hoş geliyor yani hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hayırlı olsun artık yorumun önemi yok cihazı almışsınız zaten
sağolun hocam

s21 fe çok eski hocam öyle diyorlar yani ben çok bilmemde telefon anlamıyorum samsung olunca bide insana hoş geliyor yani hocam
s21fe çok eski değil s21fe bu sene son major güncellemesini aldı fakat androidlerde hala android 9a bile tüm uygulamar yükleniyor neredeyse android 11 istisnasız her uygulamayı yüklüyor a26 son güncellemesini aldığında muhtemelen baya hantallaşacak s21fe nin gerisinde kalıcak ama a26 da sizi en kötü 3 sene götürür kasma donma olmadan normalde 6 yıl güncelleme alıcak ama 3-4 yıldan sonra o telefon ağırlaşır değişmeniz gerekir

s21fe çok eski değil s21fe bu sene son major güncellemesini aldı fakat androidlerde hala android 9a bile tüm uygulamar yükleniyor neredeyse android 11 istisnasız her uygulamayı yüklüyor a26 son güncellemesini aldığında muhtemelen baya hantallaşacak s21fe nin gerisinde kalıcak ama a26 da sizi en kötü 3 sene götürür kasma donma olmadan normalde 6 yıl güncelleme alıcak ama 3-4 yıldan sonra o telefon ağırlaşır değişmeniz gerekir
hocam bana 3 yıl degil 1.5 yıl yeterlidir ya sonrasında a26+ üstüne para ekleyip alırım benı mutlu etcek telefon

Geri