KAMİL KOÇ FİRMASI REZİLLİĞİ!!

ege1881

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,109
Bugün Bursa 12.30 Ankara arabası sabah gelen mesajla 14.00'a alınmış. Müşteri hizmetlerini aradığımızda ise bilgimiz yok isterseniz şikayet talebi oluşturalım dediler ve başka saatlere bakalım belki boş yer buluruz dediler baktı ama boş yer bulamadı. Böyle bir köklü firmanın sabah 9 da böyle bir mesaj atması ne kadar doğru bir hareket? Terminale ilçelerden gelenler var. Milletin işi gücü var. Nasıl ayarlasınlar kendilerini. Böyle bir rezillik olamaz. Kamil Koç benim gözümde bitmiştir.

Türkiye'nin genelinde son zamanlarda fırtına veya yol bozukluğu varken böyle bir gecikmenin yaşanması gayet olası bir durum. Firmanın yaptığı sadece 1.5 saatlik bir gecikme. Verdiğin tepkinin abartı olduğunu düşünüyorum. Adamlar yine de senin için otobüs aramış ama bulamamış, yapacak bir şey yok. Ulaşım firmaları keyfinden rötar vermiyor.

Türkiye'nin genelinde son zamanlarda fırtına veya yol bozukluğu varken böyle bir gecikmenin yaşanması gayet olası bir durum. Firmanın yaptığı sadece 1.5 saatlik bir gecikme. Verdiğin tepkinin abartı olduğunu düşünüyorum. Adamlar yine de senin için otobüs aramış ama bulamamış, yapacak bir şey yok.
Yanlış düşünüyorsun. Uçak değil ki bu. Biz ona göre bileti aldık. Yoksa 2 ye alırdık. Fırtına ne alaka? Ankaraya bir sürü otobüs kalkıyor. Sadece bizim başımıza geliyor ve müşteri hizmetleri bilmiyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Otobüste 40 kişi var ne yapsın bu millet

Ve seferin olduğu günün sabahında haber vermeleri Kamil Koça yakışan bir hareket değil

Yanlış düşünüyorsun. Uçak değil ki bu. Biz ona göre bileti aldık. Yoksa 2 ye alırdık. Fırtına ne alaka? Ankaraya bir sürü otobüs kalkıyor. Sadece bizim başımıza geliyor ve müşteri hizmetleri bilmiyor?

Otobüste 40 kişi var ne yapsın bu millet
Bahsettiğin ulaşım aracı uçaktan katbekat daha riskli bir araç. En ufak bir sorunda iptal edilebiliyor, rötar yapılabiliyor. Arabada bir sorun çıkmış olabilir, yolda bir problem olmuş olabilir, şoför şartları uygun bulmamış olabilir, daha birçok şey sayılabilir. Otobüsün de rötar olması uçağın da olduğu kadar gayet normal.

Bahsettiğin ulaşım aracı uçaktan katbekat daha riskli bir araç. En ufak bir sorunda iptal edilebiliyor, rötar yapılabiliyor. Arabada bir sorun çıkmış olabilir, yolda bir problem olmuş olabilir, şoför şartları uygun bulmamış olabilir, daha birçok şey sayılabilir. Otobüsün de rötar olması uçağın da olduğu kadar gayet normal.
Hocam sadece rötar bilgisi geldi. Neden iptal oldu kimse bilmiyor gerekli yerleri aradık kimse bilmiyor neden olduğunu

Hocam sadece rötar bilgisi geldi. Neden iptal oldu kimse bilmiyor gerekli yerleri aradık kimse bilmiyor neden olduğunu
Bir sebebi illaki vardır ama bilgiyi doğrulamak için bekliyorlardır. Ulaşımda 1.5 saatlik bir rötar evet hoş değil ama en azından beklenebilir bir senaryo. 1.5 saat sağlığından daha önemli olmasa gerek.

Bir sebebi illaki vardır ama bilgiyi doğrulamak için bekliyorlardır. Ulaşımda 1.5 saatlik bir rötar evet hoş değil ama en azından beklenebilir bir senaryo.
Hocam haklısınz ama uzaktan gelenler için hoş bir durum değil. İlçelere terminal uzakta kalıyor

Eğer arabada bir sorun olduysa başka araba gelebilirdi. Bayramlarda bir sürü ek sefer koyuyorlar.

Gidip öğrenicez terminale

Hocam haklısınz ama uzaktan gelenler için hoş bir durum değil. İlçelere terminal uzakta kalıyor
Böyle senaryolarda terminaller genelde müşterilerle ilgileniyor. Rötar kararından sonra yolcuları öyle ortada bırakmazlar. Oturacak, beklenecek, sıcak, yemek yenilebilecek veya dinlenebilecek yerlere sevk edebiliyor bazıları.

Böyle senaryolarda terminaller genelde müşterilerle ilgileniyor. Rötar kararından sonra yolcuları öyle ortada bırakmazlar. Oturacak, beklenecek, sıcak, yemek yenilebilecek veya dinlenebilecek yerlere sevk edebiliyor bazıları.
İnşallah yaparlar ama yinede hoş bir durum değil yani. İnsan sinirleniyor doğal olarak.

İzinli olmasam bakar söylerdim sebebini. Araçta arıza olduğunu sanmıyorum, yoksa direkt yeni sefer açarlardı. Muhtemelen hava koşulları yüzünden, malum sömestr yollar falanda kapalı oluyor.

Maalesef bu hafta böyle, kamil koç değil başka firmalardan alsanızda muhtemelen aynı durum ile karşılaşacaktınız.

okumadan onayladığın sözleşmelere göz atmanı öneririm
ortada ciddiye alınacak bir gecikme de yok

okumadan onayladığın sözleşmelere göz atmanı öneririm
ortada ciddiye alınacak bir gecikme de yok
İzinli olmasam bakar söylerdim sebebini. Araçta arıza olduğunu sanmıyorum, yoksa direkt yeni sefer açarlardı. Muhtemelen hava koşulları yüzünden, malum sömestr yollar falanda kapalı oluyor.

Maalesef bu hafta böyle, kamil koç değil başka firmalardan alsanızda muhtemelen aynı durum ile karşılaşacaktınız.
Araçta arıza olmuş terminalde kimse ilgenmiyor genel merkeze gidin diyorlar şoföre sordukta öğrendik

Gelen arabada eski ve kirli :/

Qamil koç yabancılara satıldığından beri kötü olan bir firma
onun yerine Seç veya Pamukkale tercih ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,973
Üyeler
188,860
Son üye