xthepatates
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 406
Bankalardan almaya çalışınca örneğin bu sabah satış 148 ama alış 136 arada 12tl oynuyor gram başı, makas aralığı az olan yerler var mı ?
Hocam mobil bankacılıktan bahsediyorum hafta içi gün içinde de çok fazla makas var. Bildiğiniz biyer var mıdır daha düşük makasa sahipPazar günü bankalardan bir şey alınmaz. Banka açılış saatleri içinde fark daha az olur.
Alışı da satışı da kapalıçarşıda yapman lazım diğer türlü çok fazla fark keserler.Hocam mobil bankacılıktan bahsediyorum hafta içi gün içinde de çok fazla makas var. Bildiğiniz biyer var mıdır daha düşük makasa sahip
Diğer bankalara bakabilirsin yada fiziki gümüşHocam mobil bankacılıktan bahsediyorum hafta içi gün içinde de çok fazla makas var. Bildiğiniz biyer var mıdır daha düşük makasa sahip
kapalı çarşıdan fiziki alacaksın. külçe bak. işçilik çok daha azHocam mobil bankacılıktan bahsediyorum hafta içi gün içinde de çok fazla makas var. Bildiğiniz biyer var mıdır daha düşük makasa sahip
Diğer bankalara bakabilirsin yada fiziki gümüş
fıbabanka ve getırfınans var
Dünya katılım bankasında %1 makas varmış güvenilir mi acabakapalı çarşıdan fiziki alacaksın. külçe bak. işçilik çok daha az
Benim dediklerimde haftaici %0,65 oluyo ben de kullanıyorumDünya katılım bankasında %1 makas varmış güvenilir mi acaba
Hangi saatler arasında hocamBenim dediklerimde haftaici %0,65 oluyo ben de kullanıyorum
Sanırım sabah 6 akşam 6 arasında 0.65 diğer saatlerde de 0.8 civarı biseydiHangi saatler arasında hocam