- Konu Sahibi Konu Sahibi
bunun link neydiO sistemi şöyle yapınca 50k şimdi oldu;
bunun link neydiO sistemi şöyle yapınca 50k şimdi oldu;
Topladığım bu hazır sistemlerden daha iyi şuan en azından b serisi anakartın var üstüne 16gb ekran kartıVatan olan mi topladigin mi
bunun link neydi
Kardeş saçmaladıkça saçmalıyorsun ben demiyorum ki daha iyisi gelmez ama maksat bütçe dahilinde şu an var olan iyi bir sistem almaksa ben gördüğümü paylaştım sen gördüğünü paylaşırsın forumun olayı bu zaten ama çöp de değil o sistem onu kabul et sen önce .seçeneğin az olması kötü mal alıp paramızı çöpe atmamız gerektiği anlamına gelmiyo
boş yapan sensin. sistem çöp çünkü ram i rezalet. geçen paylaşıldığında hata edip bi arkadaş konuda ram yüzünden sorun yaşadığını belirtmişti. elde yoksa bekleyeceksin paranı çöpe atmayacaksın.Kardeş saçmaladıkça saçmalıyorsun ben demiyorum ki daha iyisi gelmez ama maksat bütçe dahilinde şu an var olan iyi bir sistem almaksa ben gördüğümü paylaştım sen gördüğünü paylaşırsın forumun olayı bu zaten ama çöp de değil o sistem onu kabul et sen önce .
Valla 16gb çok iyide diğer taraflar dökülüyor gibi en azından ben beğenmedim, gerçi pratikte fark olmazTopladığım bu hazır sistemlerden daha iyi şuan en azından b serisi anakartın var üstüne 16gb ekran kartı
Hocam 8gb ekran kartı sülük gibi bişey 2k oyun oynayabilecekken 1080p de bazen drop yiyerek oynamaktan iyidirValla 16gb çok iyide diğer taraflar dökülüyor gibi en azından ben beğenmedim, gerçi pratikte fark olmazfark yapan 16gb olur. Ekran kartı fiyatlarını böyle kasten tutuyorlar da hazır sistem alsınlar diye de 16gb vram ekran kartı sistem var mı bakayım arkadaş almadan.
nedendir bilmiyorum 53 çıktı bende tüm parçalar aynı yaptım ama gözden kacmadiysaAMD R5 7500F - RTX 5060 - A620M DDR5 - 480GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RTX 5060 - A620M DDR5 - 480GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bak bu güzelmiş. Buna katılıyorumBu haliyle daha iyi oldu gibi üstünde biraz oynama yaptımAlıntıyı görüntüle![]()
Viper Pulse | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | ASUS RX 9060 XT 16 GB | 500 GB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Belki anakartı b650 yapmışsındır. Boşver, 9060 16gb daha iyi. Onu al.nedendir bilmiyorum 53 çıktı bende tüm parçalar aynı yaptım ama gözden kacmadiysa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar size zahmet veriyorum da kafam çok karıştı size zahmet bu yorumu yanitlayarak son kararları verir misiniz onerinize dair ben bı tane seceyim