55.000 Ful Sistem önerisi

seçeneğin az olması kötü mal alıp paramızı çöpe atmamız gerektiği anlamına gelmiyo
Kardeş saçmaladıkça saçmalıyorsun ben demiyorum ki daha iyisi gelmez ama maksat bütçe dahilinde şu an var olan iyi bir sistem almaksa ben gördüğümü paylaştım sen gördüğünü paylaşırsın forumun olayı bu zaten ama çöp de değil o sistem onu kabul et sen önce .

Anakartı MSI Pro B650-S de yapabilirsiniz. 4k fark var ama fiyatlara baktım, a620 ile o kart arasındaki fark da o kadarmış. Ram slotu ssd slotu fln açısından daha daha geleceğe yöneliktir ama cpu besleyen bileşenlerine bakmadım, en kötü aynıdır ya da daha iyidir.

Kardeş saçmaladıkça saçmalıyorsun ben demiyorum ki daha iyisi gelmez ama maksat bütçe dahilinde şu an var olan iyi bir sistem almaksa ben gördüğümü paylaştım sen gördüğünü paylaşırsın forumun olayı bu zaten ama çöp de değil o sistem onu kabul et sen önce .
boş yapan sensin. sistem çöp çünkü ram i rezalet. geçen paylaşıldığında hata edip bi arkadaş konuda ram yüzünden sorun yaşadığını belirtmişti. elde yoksa bekleyeceksin paranı çöpe atmayacaksın.

Topladığım bu hazır sistemlerden daha iyi şuan en azından b serisi anakartın var üstüne 16gb ekran kartı
Valla 16gb çok iyide diğer taraflar dökülüyor gibi en azından ben beğenmedim, gerçi pratikte fark olmaz 😂 fark yapan 16gb olur. Ekran kartı fiyatlarını böyle kasten tutuyorlar da hazır sistem alsınlar diye de 16gb vram ekran kartı sistem var mı bakayım arkadaş almadan.

Valla 16gb çok iyide diğer taraflar dökülüyor gibi en azından ben beğenmedim, gerçi pratikte fark olmaz 😂 fark yapan 16gb olur. Ekran kartı fiyatlarını böyle kasten tutuyorlar da hazır sistem alsınlar diye de 16gb vram ekran kartı sistem var mı bakayım arkadaş almadan.
Hocam 8gb ekran kartı sülük gibi bişey 2k oyun oynayabilecekken 1080p de bazen drop yiyerek oynamaktan iyidir

nedendir bilmiyorum 53 çıktı bende tüm parçalar aynı yaptım ama gözden kacmadiysa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar size zahmet veriyorum da kafam çok karıştı size zahmet bu yorumu yanitlayarak son kararları verir misiniz onerinize dair ben bı tane seceyim

Bu haliyle daha iyi oldu gibi üstünde biraz oynama yaptım
Ekran görüntüsü 2026-01-26 053238.webp

Bu haliyle daha iyi oldu gibi üstünde biraz oynama yaptımAlıntıyı görüntüle
Bak bu güzelmiş. Buna katılıyorum

nedendir bilmiyorum 53 çıktı bende tüm parçalar aynı yaptım ama gözden kacmadiysa

Arkadaşlar size zahmet veriyorum da kafam çok karıştı size zahmet bu yorumu yanitlayarak son kararları verir misiniz onerinize dair ben bı tane seceyim
Belki anakartı b650 yapmışsındır. Boşver, 9060 16gb daha iyi. Onu al.

Anakart ve diğer parçalarda güzel.

Son düzenleme:
Geri