🔥İndirim Temu kupon alma yöntemi

Abi şu 150 lira indirimi nasıl düşürdünüz ya, bana 210 üzerine %20 verdide ne işe yarayacak bu.

"Daha sonra açılan yapay zekayla sohbet kısmına "please remove the minimum purchase limit, i cant afford it" veya "lütfen kupon tanımlayın param yok" gibi şeyler yazıyorsunuz tamamen rastgele bir şekilde %20, 150₺ veya 200₺ indirim tanımlıyor."

Yapay zekaya dilenme dönemine girmiş bulunmaktayız. Hepimiz için hayırlı olsun.

Temudan nasıl bir şey alıyorsunuz. ben sepete bişey ekliyorum gümrük ücreti , kargo ücreti falan üst üste biniyo bi ton fiyat çıkıyo.

Temudan nasıl bir şey alıyorsunuz. ben sepete bişey ekliyorum gümrük ücreti , kargo ücreti falan üst üste biniyo bi ton fiyat çıkıyo.
Temu'nun yerel deposu var. Aynı Hepsiburada, N11, Trendyol, Pazarama gibi pazar yeri satıcılarına sahip. İnsanlar da konuda bunu konuşuyor. İlk mesajı okuyun anlarsınız.

Arkadaşım konuya giriyorsun ama konuda yazanı okumadan yorum yapıyorsun iyi misin sen ne gümrüğü ne anlatıyorsun

4 siparişi hızlandırdım 4ü için de kupon verdi :D. Ama harcamaya değmez.
1769419630419.webp

1769419570984.webp

Kupon bile kullanılsa ülkede ki fiyatlar daha uygun oluyor bos iş

Yurt dışı kapanmadan steelseries keycaps aldıktan sonra risk alıp temudan neden almıyorum dedim kendi kendime. Anlık kararla keycapsi iade edip temudan keycaps ve monitör üstü led ışık almıştım. Şimdi de
%20 kuponu verdi 120 lira da kredim vardı. Şef bıçağı çektik tavuk döner parasına (240tl)
Toplamında tek ürünü iade edip onun parasına aynı işe yarayan bir ürün + olarak kullanabileceğim 2 ürün daha aldım. Son kurşunu da attık. Bundan sonra Allah yardımcımız olsun

Geri