Merhaba,
CS2’de birlikte oynadığım bir oyuncu, oyun dışında (Discord üzerinden) hile kullandığını açıkça ifade etti ve ekran paylaşımında hileyi gösterdi.
Bu durumu fark ettikten sonra kendisiyle oynamayı bıraktım. Amacım intikam ya da kötüye kullanım değil; oyunun bütünlüğünü korumak ve doğru raporlama yolunu izlemek.
Bildiğim kadarıyla Valve, oyun dışı görüntü veya mesajları doğrudan kanıt olarak kabul etmiyor. Bu nedenle aşağıdaki konularda net bilgi almak istiyorum:
Yanlış bir işlem yapıp kendi hesabımı riske atmak istemiyorum.
Deneyimi veya resmi bilgisi olanların yönlendirmesini rica ederim.
Teşekkürler.
CS2’de birlikte oynadığım bir oyuncu, oyun dışında (Discord üzerinden) hile kullandığını açıkça ifade etti ve ekran paylaşımında hileyi gösterdi.
Bu durumu fark ettikten sonra kendisiyle oynamayı bıraktım. Amacım intikam ya da kötüye kullanım değil; oyunun bütünlüğünü korumak ve doğru raporlama yolunu izlemek.
Bildiğim kadarıyla Valve, oyun dışı görüntü veya mesajları doğrudan kanıt olarak kabul etmiyor. Bu nedenle aşağıdaki konularda net bilgi almak istiyorum:
- Oyun içi rapor + demo raporu yeterli midir?
- Aynı oyuncu ile daha önce oynanmış maçlar için sonradan rapor vermek sistemi etkiler mi?
- Bu tür durumlarda raporlayan oyuncunun hesabı risk altına girer mi?
Yanlış bir işlem yapıp kendi hesabımı riske atmak istemiyorum.
Deneyimi veya resmi bilgisi olanların yönlendirmesini rica ederim.
Teşekkürler.