BİT PAZARINDAN NELER ALINIP SATILABİLİR

Dx Muum

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
100
Arkadaşlar, şöyle bi düşüncem var 5-6 bin tl ile kadıköy bit pazarına girip uygun fiyatlı 2.el piyasası olup kolay satılan malları alıp sarı site gibi yerlerde satıp sermayemi yükseltmek.
Sermayemi istediğim noktaya getirdiğimde belirli bir üründe toplu alım yapıp e ticaret ile satmayı planlıyorum.
Sarı site de 2.el piyasası olan kolay al satlı ürünler sizce neler bit pazarında

Bir kaç video izlemiştim tansiyon aletleri falan 200-500 arasıydı sıfır fiyatlarıda 1000-2000 arası değişiyor.

cok saglam pazarlik yapip olu fiyata alman lazim malzemeleri. Ayrica sabah erken saate gitmen lazim diye biliyorum, aksama mal kalmiyo

cok saglam pazarlik yapip olu fiyata alman lazim malzemeleri. Ayrica sabah erken saate gitmen lazim diye biliyorum, aksama mal kalmiyo
evet de ne alacağım ile ilgili pek fikrim yok ya elimde patlar korkusu var bi tık

bisikletler , süpürge başlıkları falan alabilirsin , dyson süpürge başlıkları falan popüler

Arkadaşlar, şöyle bi düşüncem var 5-6 bin tl ile kadıköy bit pazarına girip uygun fiyatlı 2.el piyasası olup kolay satılan malları alıp sarı site gibi yerlerde satıp sermayemi yükseltmek.
Sermayemi istediğim noktaya getirdiğimde belirli bir üründe toplu alım yapıp e ticaret ile satmayı planlıyorum.
Sarı site de 2.el piyasası olan kolay al satlı ürünler sizce neler bit pazarında
Hocam ne satarsınız bilmem ama ölü fiyattan girin.

Hocam ne satarsınız bilmem ama ölü fiyattan girin.
amacım o da. satabileceğim şeyleri almam lazım diye düşünüyorum örnek olarak bluetoothlu mouselar var lenovanın bunu alsam en az 300-500 arası bişeye almam gerkicek 1500 e falan ilana koysam elimde patlama olasılğı var.

amacım o da. satabileceğim şeyleri almam lazım diye düşünüyorum örnek olarak bluetoothlu mouselar var lenovanın bunu alsam en az 300-500 arası bişeye almam gerkicek 1500 e falan ilana koysam elimde patlama olasılğı var.
Bence kışlık kıyafete hırkaya falan girmeyin, önümüz yaz satın almak isteyen sayısı düşmüştür. dediğim gibi süpürge başlıkları , filtreleri , bisiklet , şarj başlıkları (orjinal sıfırlarının fiyatı 800-1000arası)

Bir tek senin aklına gelmediğinden emin olabilirsin. Varsa satılabilecek bir şey, sende önce alınmış olur. Sabah erken kalkamıyorsan, bu iş sana göre değil.

Bir tek senin aklına gelmediğinden emin olabilirsin. Varsa satılabilecek bir şey, sende önce alınmış olur. Sabah erken kalkamıyorsan, bu iş sana göre değil.
Hocam günde 4 saat anca uyuyorum. istediğim saatte uyanabilirim o açıdan problemim yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,302
Üyeler
188,070
Son üye
adokreyt
Geri