Min 1800 Max 2500 TL Gaming kablosuz mouse önerisi

Reaksiyon skoru
0
Yeni ekipmanlarım ( alacaklarım )

SteelSeries Arctis Nova 3 alıcam ( Kulaklık )
Havit KB884L alıcam ( Klavye )
Mouse ? ( Şu an kullandığım mouse Asus Tuf Gaming M3 Aura kablolu mouse iyi ancak değişicem Bütçe 2500 TL KABLOSUZ istiyorum )

Yeni ekipmanlarım ( alacaklarım )

SteelSeries Arctis Nova 3 alıcam ( Kulaklık )
Havit KB884L alıcam ( Klavye )
Mouse ? ( Şu an kullandığım mouse Asus Tuf Gaming M3 Aura kablolu mouse iyi ancak değişicem Bütçe 2500 TL KABLOSUZ istiyorum )

Fp olarak alabilirsin, 800mah bataryası mevcut ek olarak malzeme kaliteside güzel.

8000hz olsun dersen bunu alabilirsin, malzeme kalitesi güzel, perforemansı tatmin edici.

Ödeme kısmındaki indirim kodu bölümüne Conlife yazarsan kargo bedavaya geliyor.

çıkcası 8K Hz bence gereksiz, ben 2 veya 4K Hz bile kullanmıyorum. Ama yerinizde olsam A9 PRO olanını ₺2400 alırdım. Genelde fiyatından dolayı A9 Plus öneriliyor, ama bütçeniz o civara çıktığından switch ve tekerleği daha kaliteli olan A9 PRO'yu alın. Sonradan sistem geliştirirsiniz veya 8K Hz yaygın olur, o zaman dongle harici alırsınız. Fare 8K Hz desteği var ama dongle harici satıyorlar. Bence 1K Hz halen oyunlar için yeterli ve çoğu oyunda buna göre yapılıyor. Yani 2K-4K Hz bile saçmalayan çok oyun var.

2026-01-25_22-00.webp

Kulaklığı almadıysan önermem. Jak girişli kulaklık, genellikle hazır sistem vb. yerelde çok giriş seviyesi anakartlar var. O ses kartları bu kulaklıkları besleyemiyor. Bu yüzden ses boğuk ve az geliyor. Ayar ile bir miktar çözseniz de kulaklıktan tam anlamıyla faydalanamıyorsunuz. Eğer kulaklığı sıfır fiyatından alacaksanız onun yerine şu ürünü alın.

Mouse önerilerin ve kulaklık önerilerin için teşekkürler hepsini değerlendirmeye alıcam saydığım ürünlerin hiç birini daha almadım sadece alıcaklarım bunlardı kararlaştırmıştım ATK Neptune N9 Wireless hakkında çok az video var yok denecek kadar az biraz bahseder misiniz ?

Geri