Kron Xc 75 29jant bisiklet Alınır mı?

e m r e

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
462
Max cikabildigim butcem bu sizce alinir mi kullanan var onermiyorsaniz hangi modeli onerirsiniz

canını seven bisikletten uzak dursun, bisiklet aldım sürmeye başladığımın 6. günü orhan evladının biri bana çarptı, %100 o kusurlu, bir daha 2 tekerli bi alete binmem şu ülkede.

canını seven bisikletten uzak dursun, bisiklet aldım sürmeye başladığımın 6. günü orhan evladının biri bana çarptı, %100 o kusurlu, bir daha 2 tekerli bi alete binmem şu ülkede.
cok gecmıs olsun hocam ben oyle sadece spor amaclı almak ıstıyorum

cok gecmıs olsun hocam ben oyle sadece spor amaclı almak ıstıyorum
sağol, çevrende bisiklet sürecek park bisikelt yolu vs varsa al diğer türlü maymunlarla aynı yolda sürmek inanılmaz sıkıntılı. Ben kazadan sonra bisikleti tutup garaja fırlattım kırılan jantını bile tamir ettirmedim gidip kondisyon bisikleti aldım evde sürüyorum. Aynı keyif yok tabii ki ama ölmekten iyidir.
Post automatically merged:

Ama kafamda şey var bi bisiklet alıp trafiğe hiç çıkmadan, arabaya koyup sahile arabayla gidip orda sürmeyi düşünüyorum yazın.
Post automatically merged:

Ha bir de dağ bisikleti önermem, ben de uygun fiyatlı bi dağ bisikleti almıştım ama gerek oturma pozisyonu gerek ağırlığı çok sıkıntı bence şehir içinde, o bütçelerde eğer varsa güzel bi şehir bisikleti al bence, oturma pozisyonu çok daha rahat oluyor şehir bisikletlerinin.

Son düzenleme:
Geri