Yardım ACİL 35K BU LAPTOP ALINIR MI

Sorun işlemci ile alakalı değil. AMD işlemcili olanlarda da sorun oluyordu. Anakart ile alakalı bir sorun.
İşlemci ile alakalı olsa aynı işlemciye sahip farklı marka model notebooklarda da benzer sorunlar olurdu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Notebookların parçalarının çoğu toplama olduğu için genelde sadece anakartı satıcı marka üretiyor.
Biosla çözüldü diyorsanız iyi zaten ürünün adaptörüde yetmiyordu voltaj kısıtlaması yapıldıysa evet çözülmüş olabilir

Sen karşındaki kişiyi anlamamak 4050nin daha iyi olduğu söylüyorum yarım saattir :)
35? soru işareti attınya dostum "35 bine daha ne olsun" demek istemedin mi? bende yanlış anlamış olabilirim demek istediğim şeyi arkadaş yukarıda yazmış

• Beğen
Reaksiyonlar: ca.s
Biosla çözüldü diyorsanız iyi zaten ürünün adaptörüde yetmiyordu voltaj kısıtlaması yapıldıysa evet çözülmüş olabilir

35? soru işareti attınya dostum "35 bine daha ne olsun" demek istemedin mi? bende yanlış anlamış olabilirim demek istediğim şeyi arkadaş yukarıda
iyi bir fiyat olduğu için yazdım

iyi bir fiyat olduğu için yazdım
yok hocam 3050 4050 35 45 watt laptoplardan Allah korusun 2021de 3050 monster aldım 1 yıl oyun oynattı sonra ısınma vs artınca performans yerle bir oldu onu satınca sıfır asus 4050 45 watt aldım onda da çok bir fark yoktu belki %10 falan fark vardı laptoptan soğuyunca masaüstü topladım 2 ay öncede laptopun anakartı 2. kez arızalandığı için değişim istedim 140w 4050 asus yolladılar bu yine iyi oyun falan oynanıyor ısınmıyor işlemcisi yeterli muhtemelen bi 4 5 yıl daha götürecek onun için diyorum biraz daha para ekleyip 4050 almak mantıklı diye bide arkadaş bir önceki konusunda 3050 45w ısrar ediyordu arkadaşa almamasını söylüyordum sadece

Geri