Yardım Adresime ne zaman fiber gelir

Reaksiyon skoru
10
e devlet üzerinden açık kapıya yazdım bulunduğum yer lüleburgaz x mahalle , bazı yerlerde fiber var benim bulunduğum merkezi mahallede yok gelen yanıt şoyle fotogaf bırakıyorum , btk cimere de yazdım , turknete de yazdım gelen cevaplar ; dedikleri türk telekom’a dilekçe verin ben elden müdürlüğe gidip aynı zamanda imza toplayıp 5-6 tane çevreden dilekçe versem işe yarar mı hızlanır mı süreç çünkü verdikleri cevap 2026 yılında adres plana eklendi falan.

e devlet üzerinden açık kapıya yazdım bulunduğum yer lüleburgaz x mahalle , bazı yerlerde fiber var benim bulunduğum merkezi mahallede yok gelen yanıt şoyle fotogaf bırakıyorum , btk cimere de yazdım , turknete de yazdım gelen cevaplar aynıydı dedikleri türk telekom’a dilekçe verin ben elden müdürlüğe gidip aynı zamanda imza toplayıp 5-6 tane çevreden dilekçe versem işe yarar mı hızlanır mı süreç çünkü verdikleri cevap 2026 yılında adres plana eklendi falan.
hocam aynı sorun ile uğraşıyorum ve süreç hızlanması tanıdığın falan yoksa zor.
ama dilekçe verin elinizde belge bulunsun bizede fiber gelecek 2 günlük iş kaldı ancak bütçe ayarlanıp planları onaylatıp yapılacak işleri onaylatmaları lazımmış
onay süreci çok uzun sürüyor

e devlet üzerinden açık kapıya yazdım bulunduğum yer lüleburgaz x mahalle , bazı yerlerde fiber var benim bulunduğum merkezi mahallede yok gelen yanıt şoyle fotogaf bırakıyorum , btk cimere de yazdım , turknete de yazdım gelen cevaplar ; dedikleri türk telekom’a dilekçe verin ben elden müdürlüğe gidip aynı zamanda imza toplayıp 5-6 tane çevreden dilekçe versem işe yarar mı hızlanır mı süreç çünkü verdikleri cevap 2026 yılında adres plana eklendi falan.
Eğer imza toplayıp müdürlüğe gidersen ilgilenirler. Ama en erken 1 yıl sürer.

hocam aynı sorun ile uğraşıyorum ve süreç hızlanması tanıdığın falan yoksa zor.
ama dilekçe verin elinizde belge bulunsun bizede fiber gelecek 2 günlük iş kaldı ancak bütçe ayarlanıp planları onaylatıp yapılacak işleri onaylatmaları lazımmış
onay süreci çok uzun sürüyor
herkes tanıdık ile hallediyor sanırım bu iş yatar desene
Post automatically merged:

Eğer imza toplayıp müdürlüğe gidersen ilgilenirler. Ama en erken 1 yıl sürer.
neden 1 yıl , 5-6 imza toplayabilirim çevreden konuşup

Tanıdık yoksa imkânsız gibi bişey . Onun dışında diğer ihtimalde şans. Örneğin yıkık dökük bir bina var yanı başımızda 1000mbit gigafiber var , benim binam daha yeni ve hizim 50 mbit sözde ama 40 tan yukarı alamıyorum , çok başvuru yaptım müdürlüğüde gittim ama asla olmuyor . İstanbul Pendik gibi yerde böyle bir sorun ne diyelim .

herkes tanıdık ile hallediyor sanırım bu iş yatar desene
Post automatically merged:

neden 1 yıl , 5-6 imza toplayabilirim çevreden konuşup
5-6 imza değil çevrendeki binalara gidip en az 100 imza falan toplaman lazım ve tamam bugün başlayalım deseler en az 1 yıl sürer.

Muhtarla konuş, sanırım onların kontağı oluyormuş. Bir kaç arkadaşın öyle çözdüğünü gördüm forumda.

Muhtarla konuş, sanırım onların kontağı oluyormuş. Bir kaç arkadaşın öyle çözdüğünü gördüm forumda.
mantıklı dilekçeyi verdikten sonra görüscem kendisiyle bakalım ek olarak mail atmıştım şoyle yanıt gelmiş

Geri