Acil yardım sizce bişey olur mu?

Müşteri hizmetleride öyle söyledi. Ttneti arasam değiştirme şansım var mı o bilgileri?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkinci el laptop almıştım Freedos yazıyordu ama Windows yüklenmiş halde gelmişti :D
Adam evine gelip modemi senin şebekene bağlamayacaksa o bilgilerin bir önemi yok ki 😀

Evet evine bağlamadığı sürece bağlanamaz. Yine de sıfırlama yaptırın, belki ISS'in destek sistemi vb. girmek için kullanılabilir.

Hocam 50 mbit İnternete sahibim https://amzn.eu/d/82Siwfw bu mu yoksa https://amzn.eu/d/fl43cOf bunu mu alayım?
Bu ikisinden speedster alın özellikleri bir tık daha iyi.

Eğer evde kablosuz çok cihaz bağlanıyorsa da bütçeyi yükseltip taksitle şunu alın.

Ben de önceden Carrier DSL kullanıyordum. Ama çekim gücü yetersiz ve kablosuz fare (Scyrox V8 8K dongle özellikle) falan odamdaki kablosuz interneti felç ediyordu. Ben Hooper DSL geçtim ve o sorun da ortadan kalktı. Wifi-6 kablosuz ağları iyi yönettiğinden, eğer evde 3-4 kişi telefonla ağa bağlanıyorsa yaşanan ping, gecikme vb. büyük oranda çözüyor. Yani bütçe çıkabiliyorsa Wifi-6 bir cihaz almanızı şiddetle öneririm.

Bu ikisinden speedster alın özellikleri bir tık daha iyi.

Eğer evde kablosuz çok cihaz bağlanıyorsa da bütçeyi yükseltip taksitle şunu alın.

Ben de önceden Carrier DSL kullanıyordum. Ama çekim gücü yetersiz ve kablosuz fare (Scyrox V8 8K dongle özellikle) falan odamdaki kablosuz interneti felç ediyordu. Ben Hooper DSL geçtim ve o sorun da ortadan kalktı. Wifi-6 kablosuz ağları iyi yönettiğinden, eğer evde 3-4 kişi telefonla ağa bağlanıyorsa yaşanan ping, gecikme vb. büyük oranda çözüyor. Yani bütçe çıkabiliyorsa Wifi-6 bir cihaz almanızı şiddetle öneririm.
Hocam wifi 5 lazım. Keenetic Explorer aldım tek lan girişi var diye iade ettim. Bugün keenetic extra DSL aldım kopmalar oldu. 50 mbit diye mi kopmalar oldu bilmiyorum ama. İade başlattım. Yarın keenetic Speedster gelecek :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

15 yıllık zyxel b10b daha iyi çekiyor ama keenetic extra DSL ve keenetic explorera karşı :D

Sorunu kablosuzda yaşıyorsanız dediğim gibi Wifi-6 çözer. Bendeki eski Keenetic modemde Wifi 5 vardı ve bahsettiğim sorunlar yaşanıyordu. Kablo tarafında sorun yaşatmaması lazım, bir de biraz zaman tanıyın sizin hattınıza göre ayar yapması 1 haftayı bulabiliyor. Modem siz kurcalamasanız bile hat değerlerini en iyi orana çekmeye çalışıyor. Hatta ISS izin veriyorsa DSL sağladığı en uç hıza da kendi yükseltiyor.

Geri