AfterFather
80+
- Reaksiyon skoru
- 122
...... Konu çözüldü
Son düzenleme:
değişim kabul ederler mi? ekran kartındaki jelatinleri söktüm eriyip yapışmasın diyecoin flip game hocam değişince de olmayacağı malum değil dayanabiliyorsan ne ala
yenisi ile değişim talep etsem kabul olur mu?Bu sese bise yapmazlar.
muhabbet kuşu ötmesi gibi huzur veriyorEkran kartı üreticisi olmak da ne zordur be, şuncacık sese bile değişim talep ediyor millet. Allah Nvidia ve Amdye sabır versin.
tam olarak 6 tane kanaryamuhabbet kuşu ötmesi gibi huzur veriyor![]()
![]()
benimle birlikte bir arkadaşım daha satın aldı dediğine göre onda böyle bir ses olmadığı yönündeEkran kartı üreticisi olmak da ne zordur be, şuncacık sese bile değişim talep ediyor millet. Allah Nvidia ve Amdye sabır versin.
olmaz.yenisi ile değişim talep etsem kabul olur mu?
ama 14 gün koşulsuz iade hakkım var ben iadeden daha çok değişim talep etmek istiyorum amazon koşulsuz alıyordu vatandan bundan dolayı korkuyorumolmaz.
Vatan durduk yere İADE ALMAZ.ama 14 gün koşulsuz iade hakkım var ben iadeden daha çok değişim talep etmek istiyorum amazon koşulsuz alıyordu vatandan bundan dolayı korkuyorum
keşke amazondan satın alsaydım peki bobin sesinden bahsetmeden bu değişimi talep etsem? yine mi şansımız yokVatan durduk yere İADE ALMAZ.
Servise yollar onlar da red verir geri sana gelir kart.
hayır. vatanın kendi sitesinden mi aldın?keşke amazondan satın alsaydım peki bobin sesinden bahsetmeden bu değişimi talep etsem? yine mi şansımız yok