Öneri 4.000 TL bütçe ile kulak ağrıtmayan oyuncu kulaklığı önerisi

bilginalp

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
4000
Yeni bir oyuncu kulaklığı almayı düşünüyorum. Ve gözlükle kullanacağım için pedleri yumuşak olmalı. Bütçem 4.000 TL. Mümkünse kablosuz olsun. Logitech G435 düşünüyorum şu an.

Yeni bir oyuncu kulaklığı almayı düşünüyorum. Ve gözlükle kullanacağım için pedleri yumuşak olmalı. Bütçem 4.000 TL. Mümkünse kablosuz olsun. Logitech G435 düşünüyorum şu an.
g435 kullandım, kullanabileceğin en rahat kulaklık. kaç gramdı unuttum sanırım 150 falandı ama tüy gibi kulağında hissetmiyorsun nerdeyse amaa ses kalitesi inanılmaz kötü ben önermezdim. barracuda x alabilirsin ses kalitesi de güzel, kumaş ped ve 240 gram. Konfor olarak üst düzey yine. Ben olsam 250 gram ve üstü kulaklık almaxzdım konfor önemliyse çok fark ediyor.

reis bende bir aralar logitech kullandım rahat fakat sesi az geliyor bence bir daha düşün derim

mchose x9 bak kumaş padleri çok rahat

Yani fazla yok sanırım, Razer Blackshark v3 olabilir yeni çıktı. V2 güzeldi. Hyperx'in modelleri. Steelseries'ın olabilir, onlarsa öyle hafif ama mikrofon veya ses kalitesi arasında ayrım yapamam, deneyimlemedim onları. En fazla yt video önerileri fln sende biliyorsun. Ya da denk gelirse medimarkt veya başka tekno mağazada açık bir kulaklığı oradan bir PC 'ye bağlayıp, test edebilirsin.

Geri