Diğer sitelerde çok nadir uygun fiyatlı oluyor ve hemen sömürüyorlar. O yüzden yalan yok hiçbirine bakmadım. Az çok şu kartı, şu işlemciyi ne fiyata sattıklarını da biliyorum. Yine de varsa uygun fiyatlı sistem arkadaşlar paylaşsın.
İncehesap çok taksit yapmıyor, ama bu sistem (sadece işlemci soğutucusunu değiştirdim, sayfayı açıp biraz beklerseniz uyguluyor) fiyatına göre gayet iyi. Anakartın iki m2 slotu ve VRM (mosfet) soğutucuları var. Her türlü iki M2 slotu hayat kurtarıyor ve VRM soğutucuları BF6, CoD gibi işlemciye yüklenen oyunlarda, anakartın ısınmasını azalttığından yaşanacak stutterleri önlüyor. Keza bu tarz sistemlerde kule tipi soğutma kullanmak da anakartın ısını dağıtıyor.
Bellekler 6000 MHz ve CL30 yani gecikme ve hız değerleri AM5 için en ideali.
Ekran kartı 16 GB VRAM'i var. Uzun süre oyunları ultra ayarda oynarsınız.
İşlemci yine çoğu oyun için yeterli ve L3 ön belleği 32 MB yani CS2 ve Valorant gibi oyunlarda da iyi FPS oranları görürsünüz.
SSD ise 1 TB Gen3 hızlarında ama oyunlar için gayet yeterli.
Eğer artırabilirim diyorsanız şu kasayı da değiştirebilirsiniz. Hem bronze enerji verimliliği hem de daha hoş gözüküyor bence.
Bazı parçaları 2. El sıfır toplayıp kursan sistemi bundan daha üst düzey sistem toplarsın illa bu sistemi alıcaksan işlemciyi 5700x yap 5700 çöp gerçi a520m anakart 5700x i hoş karşılamaz ama bilmiyorum
Axess'e peşin fiyatına 5 taksit var. Bütçe 1k daha artabilirse bu mantıklı olur. İşlemci soğutucu konusunda yanında gelen nasıl bilmiyorum o konuyu araştırıp eğer kötü ise thermaltake'lerden birine yükseltilebilir. Site sanırım yeni bir site forumdan gördüm çok bir bilgim yok ama fiyatları ve seçilen parçalar iyi gibi.