Ben de arıyorum aynısını ama net bir şey yok sanırım 70Mbps falan alıyorum en fazla.Türk Telekom 1000Mbps Hıza Uygun Modem Arıyorum
Aşağıda Görseldeki Hızları Verebilecek Şekilde Bir Router Arıyorum
Alıntıyı görüntüle
keenetic hopper alabilirsin ayrıca türktelekomun 1000 e 1000 desteği varmıydı ya 100 üstü up görmedim hiçTürk Telekom 1000Mbps Hıza Uygun Modem Arıyorum
Aşağıda Görseldeki Hızları Verebilecek Şekilde Bir Router Arıyorum
Alıntıyı görüntüle
100e de razıyım 50 veriyor adamlar…keenetic hopper alabilirsin ayrıca türktelekomun 1000 e 1000 desteği varmıydı ya 100 üstü up görmedim hiç![]()
Normalde Yok Ama 10 core'lu Fiber Çektirdim Yani Metro İnternet Simetrikkeenetic hopper alabilirsin ayrıca türktelekomun 1000 e 1000 desteği varmıydı ya 100 üstü up görmedim hiç![]()
özel projelendirmemi way beNormalde Yok Ama 10 core'lu Fiber Çektirdim Yani Metro İnternet Simetrik
Ayda ne kadar istiyorlar ona?Normalde Yok Ama 10 core'lu Fiber Çektirdim Yani Metro İnternet Simetrik
Evet Aylık 5bin tl 36 ay anlaşmaözel projelendirmemi way be
Kurumsal ah lanEvet Aylık 5bin tl 36 ay anlaşma
Valla ben HDD kuryesi oldum 50Mbps ile hiçbir şey gönderilmediği için aynı şehirdekilere fiziksel veriyorum vereceğim veriyiKurumsal ah lanmoralim bozuldu gene
BEnim bakır kablo üzüldü birbirimize bakıyoruz vdsl ile :ASDASValla ben HDD kuryesi oldum 50Mbps ile hiçbir şey gönderilmediği için aynı şehirdekilere fiziksel veriyorum vereceğim veriyi![]()