Patriot Mehmet
80+
- Reaksiyon skoru
- 104
Otobüste muhabbet aç
aga nasıl dayanabiliyorsunuz.. 3,4,5 yıl? Ben maksimum 1 yıl dayanabildim bu zamana kadar. O kızı da harbi sevmiştim hala unutamıyorum.İnan bir şey olmuyor bende benzer durumdaydım ilk gördüğümde aşık olmuştum 3 yıl sonra açıldım geçen dönem karne günü akşamı açıldım red yedim falan korktuğum kısımda okulda görsem ne olacaktı hiç bir sorun olmuyor ilk günler zorlanıyorsun biraz hala onun şeyi vardır illa gerçi ben açıldıktan 3 ay sonra gördüm onu tatile denk getirdim benim yaptığım gibi uzun uzun mesaj yazma yazacaksan da gpt ye düzelttirme bir hata yaptım fazlasıyla pişmanım ama açılmamak daha pişman edecekti o ana tekrar gidebilecek olsaydım mesajı yine atardım ama daha kısa ve kendi yazılarımla ruhsuz birkaç bin kod satırının yazdığım yazıyı düzeltmesine izin vermezdim
İşte ne yazıki zanedildihi kadar kolay değil konuşmak ama benimki daha 6 ay olcak 3 senedir var evet gözüme batıyodu ama bu sene çok aklıma takıldı bu haftadan sonra iletişime geçmeyi düşünüyorum ama terslemesindende baya korkuyom bakalım nasıl konuşcam iyi şeyler olursa günceleme atarım inşallahaga nasıl dayanabiliyorsunuz.. 3,4,5 yıl? Ben maksimum 1 yıl dayanabildim bu zamana kadar. O kızı da harbi sevmiştim hala unutamıyorum.
Güzel soru 11. sınıfa kadar iletişim hiç olmadı geçen sene yılbaşında arkadaşlarla dışarı çıkmaya karar vermiştik 4 kişi öyle bir konuşmaya başladık yani konuşmaya başladıktan sonra da zaten 6 ay sonra açıldım oda tutmadı zatenaga nasıl dayanabiliyorsunuz.. 3,4,5 yıl? Ben maksimum 1 yıl dayanabildim bu zamana kadar. O kızı da harbi sevmiştim hala unutamıyorum.
Beni etiketlemeyi unutmayın hocam merak ediyorum açıkçasıİşte ne yazıki zanedildihi kadar kolay değil konuşmak ama benimki daha 6 ay olcak 3 senedir var evet gözüme batıyodu ama bu sene çok aklıma takıldı bu haftadan sonra iletişime geçmeyi düşünüyorum ama terslemesindende baya korkuyom bakalım nasıl konuşcam iyi şeyler olursa günceleme atarım inşallah
Hacı ne anlatıyon ben kıza nasıl açılırım.yada evlenme teklifi ederim diye bı konu açmadım nasıl konuşa bilirim dedim sonuç orarak onu tanımıyorum ona öyle bı yaklaşımda bulunmam düşündüğümüz şeylere bak demişim ama ben hiç bişi düşünmedik ama sen hoşlandıhın kişilere farklı bi zihniyet ile bakıyosan onu bilemem konu tamamen nasıl tanıyabilcehim hakındaHocam daha kızın şubesini kaça gittini bilmiyorsun igini bilmiyorsun hiçbisohbetinde yok tabii ki gelip buraya konu açıyorsun seç beğen al kız pazarı değilki ortalık kızlarla düşündüğünüz hayallere bak sen ve senin gibiler okadar saçma geliyorki hele bi konuş zaman geçsin ark ol 11sede iyice sıkıntı zaten seneyede orda düzenli okul devam 12 olsa üni falanda olmaz işe falan girmezsede mezuna bırakıp boşta belki senle takılırda ayrıca vazgeç bence bu sevdadan kim bilir belki sevgilisi bilede vardır zaten bu kadar uzun zaman oda seni beğenseydide otobüste vs bi muhabbet açmaya çalışırdı gerçekler acıdır
Ya tm dikkat etmemişim kbde genede sohbet muhabbet hiçbişey yok diğer dediklerim şeyleri bile bilmiyon vs hemen dış güzelliktende hoşlandın yani konuşmaktan kastında 2 konuşcam sonra işte sevliğe doğru yürüyecek kafanızda düşündüğünüz şey az çok belli bana hikaye anlatma arklarında biliyor zaten durumu red yeme falanHacı ne anlatıyon ben kıza nasıl açılırım.yada evlenme teklifi ederim diye bı konu açmadım nasıl konuşa bilirim dedim sonuç orarak onu tanımıyorum ona öyle bı yaklaşımda bulunmam düşündüğümüz şeylere bak demişim ama ben hiç bişi düşünmedik ama sen hoşlandıhın kişilere farklı bi zihniyet ile bakıyosan onu bilemem konu tamamen nasıl tanıyabilcehim hakında
Seni anlamakta ciden zorlanıyorum bence sen çok farklı düşünüyosun teker teker cevap verim insta tanıma konusuna gelirsek istesem 5 dk kızın herşeyini bulabiliriz okul yani bulmak zor değil yabancı olduğum.sürece instasının ne önemi var tanışıp ondan öğrenmek isterim birden istek atsam sence mantıklı olurmuydu ve niye kabul etsin soğbeti olmayan biri 2 konuda haklısın tabikide arkadaş olarak görmicem ama sence ilişkiler iç güzeliklemi başlıyo sen herhangi bir yerde birini görünce içini nasıl biri olduğunu nasıl anlıyosun banada öğretirmisin bidakine öyle başlim tabikide bana güzel geldiğinden onu tanımak istiyorum kafamda düşündüğün şey eğer cinselikse emin olamadım ? 17 yasında biriyle tabii ki bunu yapmam bide arkadaşlarımın ne düşündüğünü nasıl anladın red nasıl anladın İnan bilmiyorum ben böyle bi bilgi vermedim zaten arkadaşlarımda öyle düşünmüyo bence çok kötü bi zihniyete sahipsin yada birinin birine hoşlanmasından tilt kaptın İnan bilmiyorum bu arada red yesemde bişey dehişmez yani sırf senin şu saçma düşüncene karşılık yazıyorum bunlarıYa tm dikkat etmemişim kbde genede sohbet muhabbet hiçbişey yok diğer dediklerim şeyleri bile bilmiyon vs hemen dış güzelliktende hoşlandın yani konuşmaktan kastında 2 konuşcam sonra işte sevliğe doğru yürüyecek kafanızda düşündüğünüz şey az çok belli bana hikaye anlatma arklarında biliyor zaten durumu red yeme falan
Öncelikle bi sakin ol dediklerimde harfi harfine doğru çıkmış bu kadar kudurduysan edemişlerya reddedilirsen bir şey kaybetmezsin falan ig vsden kastım yani açıkçası detay işte hiçbialakan yok sadece igde değil kaça gittiği şubesi neyse e tamam arkadaş olarakta görmiycen haklıysam ne olarak görecen zaten kızla erkek arkadaş olamazda kolay kolay sevgililik denince de aklına ne geliyorsa öyle anla 17 yaşında biriyle bunu yapmam falanda ne demek ayrıca senin yaşın kaçki 18misin avantajın reşitmi olmak ben birini görünce öyle görünüştende hoşlanmam beğeni olur o hoşlanmam için iyice konuşmam görüşmem tanımam lazım neyine tilt kapcam ayrıca seni tırnak ucu kadar tanımam etmemSeni anlamakta ciden zorlanıyorum bence sen çok farklı düşünüyosun teker teker cevap verim insta tanıma konusuna gelirsek istesem 5 dk kızın herşeyini bulabiliriz okul yani bulmak zor değil yabancı olduğum.sürece instasının ne önemi var tanışıp ondan öğrenmek isterim birden istek atsam sence mantıklı olurmuydu ve niye kabul etsin soğbeti olmayan biri 2 konuda haklısın tabikide arkadaş olarak görmicem ama sence ilişkiler iç güzeliklemi başlıyo sen herhangi bir yerde birini görünce içini nasıl biri olduğunu nasıl anlıyosun banada öğretirmisin bidakine öyle başlim tabikide bana güzel geldiğinden onu tanımak istiyorum kafamda düşündüğün şey eğer cinselikse emin olamadım ? 17 yasında biriyle tabii ki bunu yapmam bide arkadaşlarımın ne düşündüğünü nasıl anladın red nasıl anladın İnan bilmiyorum ben böyle bi bilgi vermedim zaten arkadaşlarımda öyle düşünmüyo bence çok kötü bi zihniyete sahipsin yada birinin birine hoşlanmasından tilt kaptın İnan bilmiyorum bu arada red yesemde bişey dehişmez yani sırf senin şu saçma düşüncene karşılık yazıyorum bunları
Öncelikle bence tartışmamızın anlamı yok çünkü sen beni anlamıyosun ve aynı düşünce yapısına sahip dehiliz yaşa gelirsek 17 yaşındaki biriyle derken kaç yaşında olursam olim 17 yaşında biriyle bunları düşünmem dedim ve bende aynı yaştayım zaten bu konunun hiç bir alakası yok zaten burda bunu konuşmamızda ayrı bişi ve harfi harfine ne çıktı acaba ben kızı pazartesi görcem ve ne olursa olsun haklı çıkacahınız bı durum yok siz nedediniz dedinizkinbenim görüşmem tanımam lazım dediniz dimi ben size ne anlatıyorum zaten bu önceki yazımı okursanız sizin dediklerinizle çakışıyo zaten konu başlığında nasıl konuşurum yazıyo ve ciden bu konuya cinselik soktunuz ya konuşmaktan ima etiniz ya kimseyi hiçbir şeyi bilmeden tanımadan helal olsunÖncelikle bi sakin ol dediklerimde harfi harfine doğru çıkmış bu kadar kudurduysan edemişlerya reddedilirsen bir şey kaybetmezsin falan ig vsden kastım yani açıkçası detay işte hiçbialakan yok sadece igde değil kaça gittiği şubesi neyse e tamam arkadaş olarakta görmiycen haklıysam ne olarak görecen zaten kızla erkek arkadaş olamazda kolay kolay sevgililik denince de aklına ne geliyorsa öyle anla 17 yaşında biriyle bunu yapmam falanda ne demek ayrıca senin yaşın kaçki 18misin avantajın reşitmi olmak ben birini görünce öyle görünüştende hoşlanmam beğeni olur o hoşlanmam için iyice konuşmam görüşmem tanımam lazım neyine tilt kapcam ayrıca seni tırnak ucu kadar tanımam etmem
ne kadar iğrenç bi yorum la nereye çekiyon dede sus adam ne anlatmış sen ne anlamısın normal değilsiniz valaÖncelikle bi sakin ol dediklerimde harfi harfine doğru çıkmış bu kadar kudurduysan edemişlerya reddedilirsen bir şey kaybetmezsin falan ig vsden kastım yani açıkçası detay işte hiçbialakan yok sadece igde değil kaça gittiği şubesi neyse e tamam arkadaş olarakta görmiycen haklıysam ne olarak görecen zaten kızla erkek arkadaş olamazda kolay kolay sevgililik denince de aklına ne geliyorsa öyle anla 17 yaşında biriyle bunu yapmam falanda ne demek ayrıca senin yaşın kaçki 18misin avantajın reşitmi olmak ben birini görünce öyle görünüştende hoşlanmam beğeni olur o hoşlanmam için iyice konuşmam görüşmem tanımam lazım neyine tilt kapcam ayrıca seni tırnak ucu kadar tanımam etmem
Cinsellik nerde sokmuşum sadece onu göster gecenin bu tartışmada kazananı sonuna kadar sensinÖncelikle bence tartışmamızın anlamı yok çünkü sen beni anlamıyosun ve aynı düşünce yapısına sahip dehiliz yaşa gelirsek 17 yaşındaki biriyle derken kaç yaşında olursam olim 17 yaşında biriyle bunları düşünmem dedim ve bende aynı yaştayım zaten bu konunun hiç bir alakası yok zaten burda bunu konuşmamızda ayrı bişi ve harfi harfine ne çıktı acaba ben kızı pazartesi görcem ve ne olursa olsun haklı çıkacahınız bı durum yok siz nedediniz dedinizkinbenim görüşmem tanımam lazım dediniz dimi ben size ne anlatıyorum zaten bu önceki yazımı okursanız sizin dediklerinizle çakışıyo zaten konu başlığında nasıl konuşurum yazıyo ve ciden bu konuya cinselik soktunuz ya konuşmaktan ima etiniz ya kimseyi hiçbir şeyi bilmeden tanımadan helal olsun