🔥İndirim Thermalright Assassin X 120 Refined SE ARGB White Hava Soğutucu 738TL (sadece Amd uyumlu soğutucu)

Teşekkür ederim cevaplar için. Katılıyorum neredeyse yok fiyatına, daha ucuzu gelmez. Kfc kova bile 700tl, gayet iyi oldu paylaşmanız beleşe soğutucu almış olduk
Merak eden olursa R5 5600 için:

Stok fan boşta 56-60dan

boşta 30-34 dereceye düştü

Merak eden olursa R5 5600 için:

Stok fan boşta 56-60dan

boşta 30-34 dereceye düştü
Hocam, kendi içinden çıkan macunu mu kullandınız yoksa başka bir macun mu? Merak ettim, benim ürün daha gelmedi çünkü.

Hocam, kendi içinden çıkan macunu mu kullandınız yoksa başka bir macun mu? Merak ettim, benim ürün daha gelmedi çünkü.
Elimde orjinal Mx-4 ve İçinden çıkan thermaltek Tf-4 (sanırsam adı bu) vardı. İçinden çıkan macunu kullandım. Temiz bir kurulum yaptım. Sıcaklığı beklemediğim kadar düşürdü. Br fark olacağını düşünüyordum ama içinden çıkan macun oldukça kaliteliymiş

100 TL farka Intel-AMD uyumlu V2 versiyonu da konuya eklenebilir. Konuya gelen Intel kullanıcılarının boş çıkmaması adına,

Plusta aldım ama plus150 çalışmıyor. Geçersiz kod girdiniz diyor süresi felan mı geçti.

Plusta aldım ama plus150 çalışmıyor. Geçersiz kod girdiniz diyor süresi felan mı geçti.
Daha önce alışveriş edilmemiş hesap olması lazım hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam PLUS125 kuponunu dener misiniz birde değiştirmişler herhalde kuponu

Daha önce alışveriş edilmemiş hesap olması lazım hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam PLUS125 kuponunu dener misiniz birde değiştirmişler herhalde kuponu
Çok teşekkür ederim. Evet kupon plus125 e dönüşmüş. Bence marka için oldukça iyi fiyata geldi. İçerisindeki termal macun bile oldukça iyi.

Çok teşekkür ederim. Evet kupon plus125 e dönüşmüş. Bence marka için oldukça iyi fiyata geldi. İçerisindeki termal macun bile oldukça iyi.
Rica ederim hocam iyi günlerde kullanın. Bende bir tane çektim, bugün geldi ürün yarın kuracağım. Ürün fiyatına göre gayet kaliteli, ilk izlenime göre.

Stok fanda boşta 50 60 derece nedir sen vidalarını sıkmamışsın ki :kekw:
fena sıktım ki 5600e o kadar oldu :/

Sıkmadığım halinde 80di normal geliyodu :kekw: sıkınca o seviyeye düşmüştü ilk aldığımda

fena sıktım ki 5600e o kadar oldu :/

Sıkmadığım halinde 80di normal geliyodu :kekw: sıkınca o seviyeye düşmüştü ilk aldığımda
Her türlü anormal macun yerine arko Krem sürsen yine o kadar olmaz oda sıcaklığı 45 derece falan olması lazım ya da senin boşta dediğin sistemde Chrome da arkada 50 tane youtube sekmesi açık

biz de kullandık stok fanla 5600 boşta 50 derece normal değil boşta 35 olur 40 oluyordu
Bazen eski sistemlerde test yaparken soğutucuyu takmıyorum direk üstüne koyuyorum üstündeki eski kurumuş macunla beraber onlar bile boşta 50 derece olmuyor

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,853
Üyeler
189,171
Son üye
cage*
Geri