darktower
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 576
Sorununuz yoksa gerek yok.Dark freezer x123ten geçilir mi ?
Fanı tekleyen arkadaş geçsin bence.
Sorununuz yoksa gerek yok.Dark freezer x123ten geçilir mi ?
EyvallahSorununuz yoksa gerek yok.
Fanı tekleyen arkadaş geçsin bence.
Merak eden olursa R5 5600 için:Teşekkür ederim cevaplar için. Katılıyorum neredeyse yok fiyatına, daha ucuzu gelmez. Kfc kova bile 700tl, gayet iyi oldu paylaşmanız beleşe soğutucu almış olduk
Hocam, kendi içinden çıkan macunu mu kullandınız yoksa başka bir macun mu? Merak ettim, benim ürün daha gelmedi çünkü.Merak eden olursa R5 5600 için:
Stok fan boşta 56-60dan
boşta 30-34 dereceye düştü
Elimde orjinal Mx-4 ve İçinden çıkan thermaltek Tf-4 (sanırsam adı bu) vardı. İçinden çıkan macunu kullandım. Temiz bir kurulum yaptım. Sıcaklığı beklemediğim kadar düşürdü. Br fark olacağını düşünüyordum ama içinden çıkan macun oldukça kaliteliymişHocam, kendi içinden çıkan macunu mu kullandınız yoksa başka bir macun mu? Merak ettim, benim ürün daha gelmedi çünkü.
Stok fanda boşta 50 60 derece nedir sen vidalarını sıkmamışsın kiMerak eden olursa R5 5600 için:
Stok fan boşta 56-60dan
boşta 30-34 dereceye düştü
Daha önce alışveriş edilmemiş hesap olması lazım hocam.Plusta aldım ama plus150 çalışmıyor. Geçersiz kod girdiniz diyor süresi felan mı geçti.
Hocam PLUS125 kuponunu dener misiniz birde değiştirmişler herhalde kuponuPlusta aldım ama plus150 çalışmıyor. Geçersiz kod girdiniz diyor süresi felan mı geçti.
Çok teşekkür ederim. Evet kupon plus125 e dönüşmüş. Bence marka için oldukça iyi fiyata geldi. İçerisindeki termal macun bile oldukça iyi.Daha önce alışveriş edilmemiş hesap olması lazım hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam PLUS125 kuponunu dener misiniz birde değiştirmişler herhalde kuponu
Rica ederim hocam iyi günlerde kullanın. Bende bir tane çektim, bugün geldi ürün yarın kuracağım. Ürün fiyatına göre gayet kaliteli, ilk izlenime göre.Çok teşekkür ederim. Evet kupon plus125 e dönüşmüş. Bence marka için oldukça iyi fiyata geldi. İçerisindeki termal macun bile oldukça iyi.
fena sıktım ki 5600e o kadar oldu :/Stok fanda boşta 50 60 derece nedir sen vidalarını sıkmamışsın ki![]()
Her türlü anormal macun yerine arko Krem sürsen yine o kadar olmaz oda sıcaklığı 45 derece falan olması lazım ya da senin boşta dediğin sistemde Chrome da arkada 50 tane youtube sekmesi açıkfena sıktım ki 5600e o kadar oldu :/
Sıkmadığım halinde 80di normal geliyodusıkınca o seviyeye düşmüştü ilk aldığımda