enes.yildirim
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
Merhaba arkadaşlar Uzun zamandır SSD ile başım dertte Geil Zenith R3 512GB SSD kullanıyorum m2 ssd kullanmıyorum 2020 yılında topladığım bir sistemdi uzun yıllardır beni götürdü fakat artık gına geldi bir şey indirirken bilgisayarı kullanmayacak seviyeye geliyorum donuyor takılıyor hiç bir şey yanıt vermiyor takılıyor sesler gidiyor ssd çalışmaya başlayınca yük altına girince bu sonuçlar oluyo illahllah ettirdi 1 Gigabit internetim var 78gb ı saatlerdir indiremiyorum ssd okuyo yazıyo 0 a düşüyor disk tekrardan yükseliyor ssd ağır problemli diye düşünüyorum m2 ssd almam şart heralde bilemiyorum ssd yüzündenmidir sizce bir bakarsanız sevinirim ekstra olarak önerilere açığım m2 ssd max 5k olacak şekilde önerirseniz çok sevinirim R5 5600 + 1660 Super + 16 GB Ram 3600mhz var fakat performans alamıyorum diyebilirim sistemden m2 ssd ne almalıyım yada almalımıyım bu dalgalanmanın tam olarak sebebi ne olabilir + olarak 1 gigabit internette 53mb/sn değeri steamde normal mi ethernet kablosu değiştirmeme gerek varmı teşekkürler