Havit Fuxi H3 arada ses bozuk geliyor

Wezkez

80+
Reaksiyon skoru
51
Video izlerken her videoda en az 1 kere bozulma oluyor en fazla 1 saniye sürüyordur ama bu rahatsız ediyor bunu nasıl çözebilirim?

Havit H2002BG kullanırken ara sıra yaşardım. Her videoda yaşamıyordum. Havit'in bence şu an sattığı ürünlerdeki alıcılar çok da iyi değil. Odada bulunan telefonların Wifi veya mobil veriye bağlanması, kablosuz diğer cihazlar (fare ve klavye) falan da etkiliyor olabilir. Bunları çıkarıp deneyebilirsiniz.

Kablolu kullanmak da bir seçenek. Veya alıcıyı arka tarafa takmayı deneyebilirsin.

Ama bence sorun alıcıdan kaynaklanıyor. Daha kaliteli ve bu çakışmaları engelleyecek teknolojiler içeren bir alıcısı olsa sorun yaşanacağını sanmıyorum. Bu fiyata kablosuzdan da bu performans beklenmesi bana bir tık normal geliyor. Bu arada bluetooth modunda falan cızırtı yaşamama ihtmalin yüksek, ama o da gecikmeli gelecektir.

Video izlerken her videoda en az 1 kere bozulma oluyor en fazla 1 saniye sürüyordur ama bu rahatsız ediyor bunu nasıl çözebilirim?
aynı kulaklık bendede var ben sorunun usb donglede olduğunu düşünüyorum kasanın usb takma yeri gevşekse arada sırada hareket ediyor

sende dikkat edersen görürsün dongle full mavi yanarken arada sırada sönüp geri geliyor o zaman cızırtı oluyor işte beni pek fazla rahatsız etmiyorda sorun bu sanırsam

Geri