R5 5600Alma amd bence. Sorunlu yani driveri ister istemez.
16gb ram
Şuan bumları düşündüm rami ve anakrtı aldım.9060xt fiyatına(20k) zor çıkıyorum 5060ti alsam biraz darboğaz olacak ve çok pahalı geldi
R5 5600Alma amd bence. Sorunlu yani driveri ister istemez.
Hangi sitede o fiyatHocam nasıl bir sıkıntı yaşıyorsunuz bende yakın bir zamanda 9060xt 16gb almayı düşünüyordum 6 taksit ile 18.5k ya.
9060xt de aynı şekilde darboğaz yapar bu arada.R5 5600
16gb ram
Şuan bumları düşündüm rami ve anakrtı aldım.9060xt fiyatına(20k) zor çıkıyorum 5060ti alsam biraz darboğaz olacak ve çok pahalı geldi
2k da kullanacağım 1080p de yapabilir ama 2k da yapacağını düşünmüyorum9060xt de aynı şekilde darboğaz yapar bu arada.
3080'i r5 5600 ile darboğaz yapıyor hocam ben de aynı kartı kullanıyorum mecbur sistemi 7500f'e yükseltmek zorunda kaldım. 5600 ile rekabetçi oyunlarda drop vs oluyor bir süre sonra can sıkıyor ama hikayeli oyunlarda üzmez.R5 5600
16gb ram
Hocam 2k da da aynı sorunu yaşıyor muydunuz?3080'i r5 5600 ile darboğaz yapıyor hocam ben de aynı kartı kullanıyorum mecbur sistemi 7500f'e yükseltmek zorunda kaldım. 5600 ile rekabetçi oyunlarda drop vs oluyor bir süre sonra can sıkıyor ama hikayeli oyunlarda üzmez.
düzenleme: pardon sizi konu sahibi sandım sonradan gördüm.
rekabetçi oyunları 2k da oynamak mantıksız geldi şefim bana ondan hiç denemedim(zaten monitörüm 1080p) ama dediğiniz gibi bir kaç hikayeli oyunda denedim 2k(program ile çözünürlük artırdım) ekran kartı kullanımı %99 oldu.Hocam 2k da da aynı sorunu yaşıyor muydunuz?
3000 serisi çok ısınıyor normal kullanımda bile.pedlerini değişmiş 2 yıllık kartın? bizde yedik bunu, mining yaparken vramler ısınıp pedleri ne kadar yıprattıysa artık değişmek zorunda kalmış %99. Uzak dur 3080lerden miningsizi yok piyasada.
Çok saçma bir takas olur senin kartın 17 18 bin tl gidip birde üsteni vereceksin mining çıkması karta hiç akıl karı değilArkadaşlar selam. 9060XT 16 GB karta sahibim, yaşadığım bazı sorunlar sebebi ile NVIDIA geçmek istiyorum. Sahibinden'e ilana koydum fakat satılmıyor, bir arkadaş ASUS TUF 12 GB LHR 3080 + 2000 TL nakit ile takas teklif etti. Kart 2 yıllık ve sadece pedlerini değişmiş, FurMark testlerini de attı herhangi bir sorun yok sizce takaslamalı mıyım? NVIDIA geçmek istiyorum bu kart sorun çıkartır mı? Saf güç ihtiyacım var oynadığım oyunlar sebebi ile sorunsuzluk ve saf güç önemli.
işkembe-i kübradan sallayan biri daha son 3 4 senedir amd kullanıyorum sıfır sıkıntıAlma amd bence. Sorunlu yani driveri ister istemez.