12 GB 3080 mi 16gb 9060xt mi?

R5 5600
16gb ram
Şuan bumları düşündüm rami ve anakrtı aldım.9060xt fiyatına(20k) zor çıkıyorum 5060ti alsam biraz darboğaz olacak ve çok pahalı geldi
3080'i r5 5600 ile darboğaz yapıyor hocam ben de aynı kartı kullanıyorum mecbur sistemi 7500f'e yükseltmek zorunda kaldım. 5600 ile rekabetçi oyunlarda drop vs oluyor bir süre sonra can sıkıyor ama hikayeli oyunlarda üzmez.

düzenleme: pardon sizi konu sahibi sandım sonradan gördüm.

3080'i r5 5600 ile darboğaz yapıyor hocam ben de aynı kartı kullanıyorum mecbur sistemi 7500f'e yükseltmek zorunda kaldım. 5600 ile rekabetçi oyunlarda drop vs oluyor bir süre sonra can sıkıyor ama hikayeli oyunlarda üzmez.

düzenleme: pardon sizi konu sahibi sandım sonradan gördüm.
Hocam 2k da da aynı sorunu yaşıyor muydunuz?

Hocam 2k da da aynı sorunu yaşıyor muydunuz?
rekabetçi oyunları 2k da oynamak mantıksız geldi şefim bana ondan hiç denemedim(zaten monitörüm 1080p) ama dediğiniz gibi bir kaç hikayeli oyunda denedim 2k(program ile çözünürlük artırdım) ekran kartı kullanımı %99 oldu.

pedlerini değişmiş 2 yıllık kartın? bizde yedik bunu, mining yaparken vramler ısınıp pedleri ne kadar yıprattıysa artık değişmek zorunda kalmış %99. Uzak dur 3080lerden miningsizi yok piyasada.

hocam 6700xt ye geçseniz bile daha iyi olurdu. 4060 bile benchlerde 3070 i geçiyor ama ikinci elde 4060 ı 3070 le takas yapmak isteyenler görüyorum. Frame gen dalgası saglam değil sanırım. Saf güç istiyorsanız 128 bit kartlardan uzak durun. 7800xt ile takas yapmayı deneyin. 3080ti dan daha az güç tüketir ve daha stabildir. Almayı düşündüğünüz kart 400 watt güç harcıyor ve ramleri 100 derecede dolanıyor. Üstü var, altı yok.

değmez gerek yok.Eski karta geçiyorsunuz vram düşüyor birde.Ne sorunu yaşıyorsunuz amd de?1 yıldır amd kullanıyorum 0 sıkıntı.İlk kartım 6700xt idi.Şimdi de 9070xt

Arkadaşlar selam. 9060XT 16 GB karta sahibim, yaşadığım bazı sorunlar sebebi ile NVIDIA geçmek istiyorum. Sahibinden'e ilana koydum fakat satılmıyor, bir arkadaş ASUS TUF 12 GB LHR 3080 + 2000 TL nakit ile takas teklif etti. Kart 2 yıllık ve sadece pedlerini değişmiş, FurMark testlerini de attı herhangi bir sorun yok sizce takaslamalı mıyım? NVIDIA geçmek istiyorum bu kart sorun çıkartır mı? Saf güç ihtiyacım var oynadığım oyunlar sebebi ile sorunsuzluk ve saf güç önemli.
Çok saçma bir takas olur senin kartın 17 18 bin tl gidip birde üsteni vereceksin mining çıkması karta hiç akıl karı değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alma amd bence. Sorunlu yani driveri ister istemez.
işkembe-i kübradan sallayan biri daha son 3 4 senedir amd kullanıyorum sıfır sıkıntı

2 yıllık kartta termal ped değişimi mi olurmuş? Mining görmüş o kart, hiç bulaşmayın.

Geri