12 GB 3080 mi 16gb 9060xt mi?

2 yıllık kartta termal ped değişimi mi olurmuş? Mining görmüş o kart, hiç bulaşmayın.
Furmark testlerini attı ama sorun yok. Bir de kart lhr mining yapilmiyormus sanırım adamla konustuk fotoları da attım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam nvdia geçmek istiyorum. Arkadaş takas üzerine 2000 TL nakit sunuyor. kartta temiz uzun süre pc kullanmadıgı icin termal ped degisimi yapmıs.

2 yıllık kartta termal ped değişimi mi olurmuş? Mining görmüş o kart, hiç bulaşmayın.
Furmark testlerini attı ama sorun yok. Bir de kart lhr mining yapilmiyormus sanırım adamla konustuk fotoları da attım.

Hocam nvdia geçmek istiyorum. Arkadaş takas üzerine 2000 TL nakit sunuyor. kartta temiz uzun süre pc kullanmadıgı icin termal ped degisimi yapmıs.

Bütçe ne? Sonuçta yeni nesil bir ekran kartından 2 nesil öncesine geçeceksiniz, bence 4070 falan kovalayın en kötü.

öyle bir şey yok tarihin en büyük yalanı, nvidia lhr kartları üretti, sonra lhr kartlarda da mining yapılabilecek bi sürücü yayınladı ve kaldırdı, aa pardon kazara yayınladık dediler, yersen. Yani lhr kartlarla da bal gibi mining yapıldı, kimse 1-2 ay kullandığı kartın termal pedlerini değişmez, bu devirde kimseye güven olmaz.

Eğer nvidia geçecekseniz 4070s falan ile takaslayın hocam

Eğer nvidia geçecekseniz 4070s falan ile takaslayın hocam
Hocam bir arkadaşım 4070S satıyor zaten. Ama 3080 bana yeter diye düşünüyorum. Şuan üste para koyabilecek bir bütçem yok bir ay sonra zaten ekran kartı upgrade yapacağım. Bu kart için şuan bile 15.000 TL teklif aldım.

Arkadaşlar selam. 9060XT 16 GB karta sahibim, yaşadığım bazı sorunlar sebebi ile NVIDIA geçmek istiyorum. Sahibinden'e ilana koydum fakat satılmıyor, bir arkadaş ASUS TUF 12 GB LHR 3080 + 2000 TL nakit ile takas teklif etti. Kart 2 yıllık ve sadece pedlerini değişmiş, FurMark testlerini de attı herhangi bir sorun yok sizce takaslamalı mıyım? NVIDIA geçmek istiyorum bu kart sorun çıkartır mı? Saf güç ihtiyacım var oynadığım oyunlar sebebi ile sorunsuzluk ve saf güç önemli.
Yani dünyanın en kötü sorununu bile yaşasam 9060xt den 3080 geçmezdim 2 nesil eski sonuçta. Çözmeye çalıştınız mı ? sorun ne ? ve nvidia alınca sorunların bitecek sanıyorsan yok öyle bir dünya :D eğer sistemde stabilite sorunu varsa her türlü sorun yaşarsın.

30 serisine bulaşma hepsi sürpriz yumurta gibi ne çıkacağı belli değil üzülme sonra.. 40 serisine geç yada elleme

Yani eğer temizse alınır ama temizini bulmak çok zor o yüzden takas yapma diyorsunuz değil mi?

Eskiyi satıp yeniye geçersin de yeniyi satıp eskiye, bilemedim.

Kardeşim uzun süre 3080 12GB kullandım şuan 9070 XT var kim ne derse desin 1dk bile düşünme direkt takası kabul et. Zaten ticari olarak bile kârdasın çünkü 3080 12GB modeli neredeyse 3080 Ti dengi bir kart aralarında %3-5 fark var sadece. Piyasa fiyatı olarak da çok çok rahat 16 dan gider yani 18 bine vermiş gibi oluyorsun kartını, nakit satmaya kalksan hayatta o paralara veremezsin.

Hepsini geçtim 3080 12GB fersah fersah daha güçlü ve teknolojik açıdan daha dolu bir kart. DLSS 4 ile 4K da kullanıyordum ben 12GB VRAM e aldanma halen canavar gibi 4K yüksek ayarlarda oyun oynatıyor. Bir 9070XT kullanıcısı olarak AMD den teknoloji olarak yani fsr, FG vs. cacık olmaz. Ben kafamı s...... yazın vatan indirimlerinde 35K ya 5070 Ti almak varken gittim 31K ya 9070 XT Aorus aldım sırf Aorus diye aldandım keşke giriş seviyesi bile olsa 5070 Ti alsaymışım.

Bu arada 9070 XT den fazlasıyla memnunum yani bir sorun, problem yok özellikle driverla ilgili hiç sorun yaşamadım tek sıkıntı dediğim gibi teknolojik olarak vasat bir kart. Rakibi her oyuna DLSS 4 hatta 4.5 getirdi AMD daha çoğu oyuna fsr 4 bile getiremiyor. Vaadedilen çoğu teknolojik özellik yalan dolan çıktı yani.

2024 ocak satın almış. Pedlerini de uzun süre kullanmadığı için değiştiğini söyledi bana arkadaş. Yaptığı iş için güncel bir karta geçmesi lazımmış.

Alıntıyı görüntüle
Yazık kıyamam, çok hassas bir insan olduğu için içi rahat etmemiş sadece bir ay kullanılmış karta masraf yaparak termal bakım yapmış. Hatta bu yalana inanılacağını düşünmüş.
Böyle birinden kart değil cacık bile almayın.
Aslında kararınızı vermiş ve forumdakilerden onay bekler gibi bir haliniz var.
İnsanlar yardımcı olmaya çalışmış.
Bu yazıya kızmanız üzülmenizden daha iyidir.
Nvidia tarafına geçmeye karar verdiyseniz en az 4000 serisinden bakın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,982
Üyeler
188,346
Son üye
KargocuMülayim
Geri