Yardım İtopya Ücret İadesi Yapmıyor

Kardeşim ürün bana gelmedi. Ben siparişi verdikten 1-2 saat içerisinde iptal istedim yapmadılar. Burada suçlu ben miyim sence? Ne demek keyfi para iadesi yapacak yalamayın artık şu şirketleri biraz haklarınızı öğrenin de ona göre hareket edin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sırf burada reklam yapıp konu açtılar diye burada da konu açmak istedim ama bir şey yapacakları yok buradan da belli ki. Adamların tek yaptıkları şey reklam icraata gelince, müşteri ilişkilerine gelince yoklar ortada.
Hjshshshshs itopya hemen bana oradan 5090 falan gönderin ne varsa sabahtır yalıyorum sizi hakettim bunu djdjdjdhdhd

Öyle bir dünya var maalesef :( Mutabakat süresi vardır her firma ortalama 15 gün süre verir iade girişlerinin yapıldığı belli gün vardır o vakte kadar muhasebe işleri biterse yatırırlar iade çıkışı olmazsa sonraki hafta gönderirler. Hemen aynı gün yatsa keşke tabi ama firmalarda öyle hızlı iade çıkışı olmuyor
Ürün kendilerine 26 sında ulaştı zaten. Yani 5 iş günü içinde yapabilirlerdi ki ilk konuşmada da öyle söylediler. Şimdi görsellerde de göreceğin üzere sanki ürünü garantiye teknik servise göndermişim gibi 20 iş günü diyorlar.

Hjshshshshs itopya hemen bana oradan 5090 falan gönderin ne varsa sabahtır yalıyorum sizi hakettim bunu djdjdjdhdhd
Hahaha ne kadar komik ya

darla müşteri hizmetlerini

Kardeşim ürün bana gelmedi. Ben siparişi verdikten 1-2 saat içerisinde iptal istedim yapmadılar. Burada suçlu ben miyim sence? Ne demek keyfi para iadesi yapacak yalamayın artık şu şirketleri biraz haklarınızı öğrenin de ona göre hareket edin.

Sırf burada reklam yapıp konu açtılar diye burada da konu açmak istedim ama bir şey yapacakları yok buradan da belli ki. Adamların tek yaptıkları şey reklam icraata gelince, müşteri ilişkilerine gelince yoklar ortada.
yurt dışında böyle bir olayın olma ihtimali yok denecek kadar azdır bence

Adamların sistemini amazon sistemi gibi bir şey mi sandın zaten sistemlerinde öyle bir şey olsa 2 saat içinde iade talebi oluşturduğun malı sana göndermezler mesai saatleri var yoğunlukları var adamlar dümdüz mağaza .d

Ürün kendilerine 26 sında ulaştı zaten. Yani 5 iş günü içinde yapabilirlerdi ki ilk konuşmada da öyle söylediler. Şimdi görsellerde de göreceğin üzere sanki ürünü garantiye teknik servise göndermişim gibi 20 iş günü diyorlar.
Standart mail atmıştır onlar bağlanıp sor kendilerine yanıt benzer gelirse yapacak bir şey yok ara ara bağlanıp bilgi almaya çalışın olmadı

İade satıcıya ulaştıktan sonra yasal süre 14 gündür 14. günün sonunda veya içerisinde bunu onaylayabilir onayladıktan sonra da banka kısmı var 1 ile 7 gün arasında da bankadan hesabınıza geri yatacaktır bu süreç gayet normal boşuna çabalamayın bence genelde geri gelmesi 14 günü buluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,474
Üyeler
190,753
Son üye
ZirtapoS
Geri