🔥İndirim Huawei MateBook 14 (125H 16/512GB OLED 120Hz Dokunmatik) 34.999TL

XanthiN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
513
Peşin fiyatına 6 taksit. %100 SRGB & DCI-P3 OLED Dokunmatik monitöre sahip. Macbook yerine tercih edilebilir. Kendiniz araştırın.

Vatan / Hepsiburada

1769780323718.webp

Yakın zamanın en düşük fiyatı AKAKÇE

1769780031749.webp

hoş duruyor macbook pro almasam bu paraya çekmiştim

Arkadaslar ultra 7 işlemcili laptoptan yazıyorum. 3-4 version kullandım farklı markalar. performans vs iyi ama gerçekten ısı ve şarj problemleri var. piline 6-8 saat diyorlar ama fullhd film izlerken veya edit vb. yaparken sanki o süreler cok zor gibi. tahminim 4 saat gibi. bu tarz bakcaksanız ve yazılım/render vb gibi ağır işler düşünmüyorsanız 12-13. nesil U veya P işlemciler yada ryzen U işlemciler daha kullanıslı gibi.

Arkadaslar ultra 7 işlemcili laptoptan yazıyorum. 3-4 version kullandım farklı markalar. performans vs iyi ama gerçekten ısı ve şarj problemleri var. piline 6-8 saat diyorlar ama fullhd film izlerken veya edit vb. yaparken sanki o süreler cok zor gibi. tahminim 4 saat gibi. bu tarz bakcaksanız ve yazılım/render vb gibi ağır işler düşünmüyorsanız 12-13. nesil U veya P işlemciler yada ryzen U işlemciler daha kullanıslı gibi.

ultra 7 155h kullanıyorum, eğer doğru tasarruf ayarlarını yaparsanız 8 saate kadar pil ömrü alınabiliyor. karma kullanımda 6-8 saaat arası rahat alıyom ben.

ultra 7 155h kullanıyorum, eğer doğru tasarruf ayarlarını yaparsanız 8 saate kadar pil ömrü alınabiliyor. karma kullanımda 6-8 saaat arası rahat alıyom ben.
hocam tamamıyle kullanım farkıdır. ben docker ile yazılım amaclı kullanıyorum. 4 saati zor buluyor.

Hocam başka öneriniz var mı? İkinci el macbook pro almayı düşünüyorum 55k civarına ama prk içimede sinmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazılımcıyım hocam
Apple telefonlar için uygulama geliştireceksen mac almaya mecbursun zaten, onun dışında maclerin pil performansları baya iyi, konudaki cihazın performansı iyidir kötüdür yorum yapamayacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,378
Üyeler
188,413
Son üye
Bagatur Kadir
Geri