En iyi 5 sigma sıralaması

Hepsinin eşcinsel olması peki
Bu adamlar senin gibi telefonun başında saatlerce clash royale oynamıyor yada instagram reels izlemiyor büyük rolleri var hepsinin bir zorluğu var ve sen gidip "bunlar eşcinsel" diyorsun valla yazık sen olsan daha doğru düzgün yürüyemezsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hahshahshs.
Troll konuya Troll cevap verdiğim için uyarı aldım 😆
Neresi troll? Burda kurgusal olarak en iyi karakterleri sıraladım karizmatik dedim diye troll mu oluyor.

Bu adamlar senin gibi telefonun başında saatlerce clash royale oynamıyor yada instagram reels izlemiyor büyük rolleri var hepsinin bir zorluğu var ve sen gidip "bunlar eşcinsel" diyorsun valla yazık sen olsan daha doğru düzgün yürüyemezsin.
gay oldukları gerçeğini değiştirmez

Son düzenleme:
16588.webp

Arkadaş 2020de kalmış

Ekler

• 11183.webp
    11183.webp
    48.8 KB · Hit: 14
Halen dalga geçiyorsunuz kolaysa siz yapın koçum. Öyle clash royale den kart fırlatma, köy yönetmeye benzemez.

Evet kaldım varmı diyeceğin bir şey.

Ekler

• 11204.webp
    11204.webp
    47.4 KB · Hit: 6
Halen dalga geçiyorsunuz kolaysa siz yapın koçum. Öyle clash royale den kart fırlatma, köy yönetmeye benzemez.

Evet kaldım varmı diyeceğin bir şey.
arkaya phonk şarkı koymayı unuttun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,822
Üyeler
189,734
Son üye
Cengiz.turk