Steam ve Epic Games platformlarına erişim engeli gelir mi?

VPN ayarlıyorum şuan öyle söyliyim

bugün internette steam epic games ve benzeri platformların türkiyede temsilcilik açmadıkları takdirde ilk önce bant daralması ardından erişim engeli gelebileceğine dair bir haber duydum sizce platformlara erişim engeli gelir mi?
Oyuncular tarafından savaş çıkmasa bari çıldırır millet

Bu sistem eninde sonunda bitecek, internetle birlikte dış dünyayı da görebildiğimiz için koyun olmayı bırakan ilk nesil biz olduk, şanssızlığımız da bir türlü gebermek nedir bilmeyen X kuşağı ile karşılaşmak oldu. Bugüne baktığımda gelecek için umut görebiliyorum, ama ne yazık ki geçiş nesili olduğumuz için biz o güzel günler gelene kadar çoktan ölmüş olacağız maalesef.
Ben öyle düşünmüyorum ya. Sadece oturup ülke çok kötü deyip oy atmamak bir şeyin çözümü değil bence çünkü 50 yıl da Tayyip gelse bizim kuşağın tek yapacağı şey eleştirmek olur ötesine geçmiyor. Ayrıca başka parti de gelse düzelmeyeceğinden eminim çünkü hiç bir ülkede düzen bozulmadıkça kökten değişim olmaz. Tarihte büyük değişimlerin hepsi halk baskısıyla veya büyük bir çöküş ile olan bir şey. Çünkü z kuşağı şunu yapıyor : ''Birisi bizi kurtarsın, ekonomiyi düzeltsin''. Eee yani yok öyle biri. Avrupa tarihine detaylı bakın mesela zamanında en pis ahlaksızlıkların döndüğü yer de en kötü acıların çekildiği yer de orası. Din çatışmaları da oldu, köleler öldü, kral hakkında kötü konuşanlar da öldürüldü. Hepsi bunların bedelini kendilerini kullanarak ödedi de o şekilde düzeldi. Fakat Anadolu topraklarında kimse bir şey için bedel ödeyip de düzeltme çabasına girmedi. Z kuşağı da buna dahil. Ondan sonra çıkıp diyorlar ki Avrupa ahlaklı değil zamanında en ahlaksız onlardı cart curt. Eeee knk zaten kimse bunun öyle olmadığını biliyor. Yeri geldiğinde soykırım da yaptılar ama sonucunda günümüzde çok iyi bir sosyal yapıya mı sahip oldular evet. Senin dedelerin bunu yapmadı. Sen de bunu yapmayınca senin neslin de sana sövecek. Kötü yanı bulunduğumuz çağda bir şeyleri düzeltmek çok daha zor.

epic games tarafından temsilcilik konusunda bi gelişme bekliyorum da diğerleri hiç güven vermiyor

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Talha sen kürt müsün suriyeli misin peki
daha yeni farkettim ne zoruna gittiyse adımı öğrenmişsin nerden öğrendiysen artık eğer panellemekle göz dağı veriyosan panellemezsen o bunak yaşlı anneni yumruklayayım kanka türeme seni :DDDDD

daha yeni farkettim ne zoruna gittiyse adımı öğrenmişsin nerden öğrendiysen artık eğer panellemekle göz dağı veriyosan panellemezsen o bunak yaşlı anneni yumruklayayım kanka türeme seni :DDDDD
birde ağzını bozuyor kendin yazmışsın profiline

Temsilcilik isteme hakkı gayet doğal, bu konuda devleti desteklerim yani.

1769838843071.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Temsilcilik isteme hakkı gayet doğal, bu konuda devleti desteklerim yani.
ne yapacak temsilciliği?oyunculara zaten steam destek yardımcı oluyor vergisinide alıyor steamden daha ne

Başkanlığımı halka sunuyorum.

Eğer beni başkan seçerseniz, İlk önce Steam'i ve beraberinde engellenmiş servisleri erişime açacağım.
Sonra yurtdışı vergisini iptal edeceğim.
Sonra elektronik ürünlerden vergileri kaldıracağım.

Alıntıyı görüntüle

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne yapacak temsilciliği?oyunculara zaten steam destek yardımcı oluyor vergisinide alıyor steamden daha ne
steam destek ne alaka. Sadece +18 oyunlardan dolayı bile engelleyebilir platformu istese. Herhangi bir platformun bu kadar kullanıcısı olduğu bir ülkede temsilciliği olmalı yasal bir durum söz konusu olduğunda kafasına göre davranıyor yoksa. cinayet işleniyor, pedoflilik dapılıyor dc üzerinde, dc yönetimi sohbet geçmişini vermeyi reddediyor, mantıklı mı bu sence.

steam destek ne alaka. Sadece +18 oyunlardan dolayı bile engelleyebilir platformu istese. Herhangi bir platformun bu kadar kullanıcısı olduğu bir ülkede temsilciliği olmalı yasal bir durum söz konusu olduğunda kafasına göre davranıyor yoksa. cinayet işleniyor, pedoflilik dapılıyor dc üzerinde, dc yönetimi sohbet geçmişini vermeyi reddediyor, mantıklı mı bu sence.
Tr karşıtı durumlar için yaptıkları mantıklı olabilir veya yasal yaptırımlarla ilgili ama devletin sadece temsilcilik değil daha ağır şartlar sunduğu konuşuluyor ondan dolayı söyledim yoksa 20 yıldır steamde bir şey olduğu yok yine bir şeyler koparmaya çalışacaklar steamden

Geri