Roborock s8 pro plus alınır mı veya alternatif öneri

Fırçası kauçuk olanlara bakın tel fırça olanlar saçları çok doluyor çabuk eskiyor kauçuk dediğim böyle

1442 fiyatlarından başlayan Conga 1790 vital Robotik Elektrikli Süpürge  Rulosu Kauçuk Fırça Ana Fırça için ürünlerini satın alın | Joom

Çift kaucuklu tercih etmenizi öneririm bütçeyi fark etmemişim ama istasyonlu düşünmüyorsanız o kadar cıkmaya da pek gerek yok iyi ürünler var bunlar çift kaucuklu

Roborock Q8 max

Çöp istasyonlu model düşünürseniz bunları öneririm

Roborock Q8 max plus

Roborock S8+

Çift kaucuklu tercih etmenizi öneririm bütçeyi fark etmemişim ama istasyonlu düşünmüyorsanız o kadar cıkmaya da pek gerek yok iyi ürünler var bunlar çift kaucuklu

Roborock Q8 max

Çöp istasyonlu model düşünürseniz bunları öneririm

Roborock Q8 max plus

Roborock S8+
hocam bende roborock s8 pro plus düşünüyorum istasyonlu olması lazım sanırım daha iyi bi alternatif yok.

s8+ plus modelini kullanmaktayım ben işteyken temizlik silme işlerini kendisi yapıyor memnunum.Keşke şunu alsam dediğim bir olayı olmadı şimdiye kadar çöp haznesi küçük olması benim için iyi çok yer kaplamıyor kenara koydum güzelce duruyor boşaltım işlerini kendisi yapıyor haznesi yeterince büyük koltuk baza altlarına girmesi için ayakları 15-16cm olması gerekiyor giremiyor diğer türlü bilgin olsun aklına takılan şey olursa sorabilirsiniz

sizin önerdiğiniz model ve dreame x40 ultra bide roborock Q revo L modeli ve direkt q revo modeli arasında ne farklar var.
o kadar bilmiyorum hocam epey üzerinden karşılaştırın hepsini

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,488
Üyeler
189,277
Son üye
naveS3
Geri