EFI Shell
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,425
Belki HDMI olmayan bir LCD. Nereden biliyorsunuz?LCD ise HDMI olması lazım.
Belki HDMI olmayan bir LCD. Nereden biliyorsunuz?LCD ise HDMI olması lazım.
Birkaç kişi çalışmıyor demiş başka bir şey varmıdır
Olmayanını daha görmedim ama bakıp emin olabilir tabi.Belki HDMI olmayan bir LCD. Nereden biliyorsunuz?
Bunlar TV de çalışmaz bu arada.![]()
Veggieg Usb-a To Hdmı Çevirici Dönüştürücü Adaptör - Fiyatı, Yorumları
Veggieg Usb-a To Hdmı Çevirici Dönüştürücü Adaptör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
İlla ki bir ürünün sorunu vardır. Fakat bunun puanı daha yüksek.
Hangisi çalışır tavsiye ettiğiniz ürün varmıdırOlmayanını daha görmedim ama bakıp emin olabilir tabi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunlar TV de çalışmaz bu arada.
Varmış aynı modelini Facebook da buldum arkada oluyormuş 2 tane de asıl sorun duvara monteliOlmayanını daha görmedim ama bakıp emin olabilir tabi.
Bunlar TV de çalışmaz bu arada.
Attığınız resimde arası açıktı biraz uğraşsanız takılır bence, takınca da geri çıkarmayın kalsın öyle.Hangisi çalışır tavsiye ettiğiniz ürün varmıdır
Varmış aynı modelini Facebook da buldum arkada oluyormuş 2 tane de asıl sorun duvara monteli
Attığım resimdeki Bizim evdeki değil bizim evdeki okadar darki net görüntü alamadım ondan Facebook tan buldumAttığınız resimde arası açıktı biraz uğraşsanız takılır bence, takınca da geri çıkarmayın kalsın öyle.
O zaman söküp bakmak lazım sanırım.Attığım resimdeki Bizim evdeki değil bizim evdeki okadar darki net görüntü alamadım ondan Facebook tan buldum
Onuda yapamam ben kactane vida atılmış üşenirimO zaman söküp bakmak lazım sanırım.
Takmaya çalışırım da nereye taktigimi gorememO zaman söküp bakmak lazım sanırım.
Baktimda okadar dar değilmiş ama fotoğraf almak imkansız alırsamda net olmaz yani gözle görülebiliyor ama fotoğraf alınacak kadar geniş değilO zaman söküp bakmak lazım sanırım.
Bide 3 m kablo lazım uzak mesafesi baya yerdenO zaman söküp bakmak lazım sanırım.
Yükseklik 2 metre civarında ama Garantiye almak önemli almışken 3 m gerekO zaman söküp bakmak lazım sanırım.
Estetik durması için 5 m olması lazımO zaman söküp bakmak lazım sanırım.
Bizim evdekide yandan bakınca gözüküyor birkaç şey ama adları görünecek kadar geniş değil 4 parmak boşluk var rahat girmesi için 3,5 parmak olarak hesablasak deneme yapılabilir ama fotoğraf almak çok zor USB tarafından HDMI olsaymış çok kolay olacakmışdaAttığınız resimde arası açıktı biraz uğraşsanız takılır bence, takınca da geri çıkarmayın kalsın öyle.
Bu fotoğraftakinin alanı çok geniş benimkisi bunun yarısı kadar bişeydir ortalamaO zaman söküp bakmak lazım sanırım.